10 ani pe piata de web hosting din Romania

Articol trimis de Adriana

Aniversarea a 10 ani de excelenta pe piata de web hosting din Romania este marcata, pe www.gazduire.ro, prin promotii de nerefuzat! Daca esti in cautarea unei platforme care sa-ti asigure cele mai bune servicii de web hosting pentru site-ul tau, Gazduire.ro este solutia, iar luna aceasta este momentul sa profiti de oferte! Nu mai sta pe ganduri si viziteaza www.gazduire.ro!
Iar daca inca nu esti decis cu privire la optiunile care ti se potrivesc cel mai bine, sau daca inca nu stii exact de ce ai nevoie pentru ca site-ul tau sa-ti asigure succesul dorit, Gazduire.ro iti ofera asistenta si sfaturile necesare pentru a lua cea mai buna decizie! In primul rand, trebuie sa stii ca pe www.gazduire.ro iti stau la dispozitie trei pachete de web hosting din categoria START – perfecte pentru site-urile personale sau de prezentare, ori pentru bloguri – precum si trei pachete de web hosting din categoria PROFESSIONAL, dedicate site-urilor comerciale si corporative, dar si magazinelor online.
Si ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de Gazduire.ro, site-ul iti ofera posibilitatea de verifica uptime-ul serverelor in timp real, astfel ca vei putea vedea ca, atat in ultima luna, cum, de altfel, in tot ultimul an, acesta a fost de 99,99 la suta. Iar pentru ca luna aceasta Gazduire.ro aniverseaza 10 ani de activitate pe piata de web hosting din Romania, ai ocazia de a profita de si mai multe beneficii! De exemplu, daca comanzi pachetul de hosting G3, de la Gazduire.ro, ai 25 la suta reducere, iar transferul contului de web hosting pe care il detii pe o alta platforma se va face gratuit, in conditiile in care utilizezi WHM/cPanel sau daca poti oferi backup-ul complet al site-ului. De asemenea, in functie de necesitatile pe care le presupune site-ul tau, Gazduire.ro iti poate aloca resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior. Nici nu se pune problema ca de administrarea contului de web hosting sa nu te poti ocupa chiar tu, personal, si ca sa fii convins de siguranta si lejeritatea ce vin la pachet cu serviciile de web hosting de la Gazduire.ro, poti testa platforma cPanel asociata pachetului care ti se potriveste printr-un cont demonstrativ.
Si daca inca nu esti convins ca Gazduire.ro este cea mai buna solutie, alege acum pachetul de web hosting potrivit pentru site-ul tau si vei beneficia de primele 15 zile de hosting gratuit. Iar pentru ca tot e luna aniversara pentru Gazduire.ro, promotiile se tin lant si, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de pe site, in urma recomandarii tale, primesti automat o luna de hosting gratuit.

Etichetat cu:
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns