Achita datoriile cu un credit online rapid de la CreditFix

Articol trimis de CreditFix

Oricine are datorii si toata lumea vrea sa scape de acestea dar nu intotdeauna nu ne iese asa cum ne dorim si mai ales din cauza banilor pe care nu ii avem in acel moment si cel mai bine este sa apelam la un credit online rapid si de scurta durata pentru a nu ne complica si mai mult cu datoriile curente.

Creditul online si rapid de la CreditFix are cel mai scurt timp de raspuns

Cea mai buna varianta atunci cand avem nevoie de o suma de bani intr-un timp foarte scurt este creditul online rapid de la creditFix. Un exemplu de astfel de situatie este o interventie medicala sau daca primit o amenda si doresti sa o platesti in primele 48 de ore pentru a plati doar jumatate din valoarea acesteia. Pentru a aplica pentru un credit online trebuie sa completezi un formular online si dupa ce este verificat de cei de la CreditFix si este acceptat iti vei primi banii in maxim 2 ore. Pentru a aplica pentru un credit online rapid trebuie sa ai cel putin 18 ani impliniti, sa ai un venit lunar de cel putin 500 de lei si sa ai un cont in care iti sunt virati banii si un card aferent contului. Documentele necesare pentru a accesa un imprumut online sunt o copie dupa buletin si extrasul de cont in care sa demonstrezi ca ai realizat venituri in lunile anterioare.

La al doilea credit online rapid de la creditFix nu iti vor mai fi cerute niciun fel de acte

Daca ai avut deja un credit online rapid de la creditFix si ai nevoie de altul, tot ce tebuie sa faci este sa completezi formularul si banii iti vor intra in cont, nefiind nevoie de alte acte. Dobanda practicata de acestia este de 1,2% pe zi, fiind una din cele mai avantajoase de pe piata. La data scadenta banii iti vor fi automat transferati din contul tau si daca depasesti aceasta perioada, penalizarea este de doar 1,2% pe zi. Poti achita si anticipat creditul prin mai multe moduri precum plata in numerar in contul institutiei, prin virament bancar sau prin plata cu cardul bancar prin 3D Secure din contul tau de client care iti este creat automat atunci cand aplici pentru un credit.

Etichetat cu: , ,
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns