Achizitionarea primei case

Articol trimis de Andrei Preluca

Nu poti pleca pe drumul vietii daca nu ai o casa a ta sau vile de vanzare iasi popas pacurari, deoarece casa reprezinta primul pas cand doresti sa iti intemeiezi o familie. Insa, dupa cum stim cu totii, in tara noastra sa iti cumperi o casa poate fi foarte dificil. Multi apeleaza la nunta si spera ca, cu ajutorul banilor primiti la aceasta, sa isi poata achizitiona o casa. Cei care au un salariu decent pot apela la un imprumut bancar sau la un program care ii ajuta pe tineri sa isi cumpere o casa.

Sa zicem ca in final dispui de banii achizitionarii unei case, dar inca nu ai gasit ceva care sa iti placa. Este foarte simplu, decat sa rasfoiesti prin ziare la rubricile de anunturi sau prin orasul in care locuiesti pentru a vedea fel si fel de case care sunt puse spre vanzare, mai bine apelezi la ajutorul internetului. Se stie foarte bine ca internetul este cel mai facil mod de cumparaturi in zilele noastre si nu numai atat, el reprezentand locul de unde poti cumpara absolut tot ce doresti.

Mediul online reprezinta si locul in care poti cauta si alege cel mai repede o locuinta, caci aici se afla o sumedenie de site-uri de anunturi, pe care proprietarii isi prezinta si pun spre vanzare casele. Pentru a gasi ceea ce te intereseaza este foarte simplu sa efectuezi o cautare in functie de orasul in care vrei sa iti gasesti o locuinta. Spre exemplu, daca doresti sa iti cumperi o casa in orasul Iasi, trebuie doar sa dai un search intr-un motor de cautare dupa cuvintele \" vanzari case Iasi\". In urma acestei cautari, cu siguranta rezultatele vor aparea neincetat si in numar foarte mare. Trebuie sa le selectati insa doar pe cele care vi se par mai interesante si de preferat sa nu va limitati la doua- trei, ci la un numar mai mare al acestora, pentru a avea posibilitatea sa alegeti, caci nu va cumparati un pix sau un set de carioci, ci o casa, locul in care probabil veti petrece, daca nu tot restul vietii, o buna parte din ea.

Daca gasesti ceva ce iti sare in ochi si crezi ca te intereseaza este foarte simplu sa iei legatura cu proprietarul casei puse spre vanzare, caci toti acestia lasa numerele de telefon in anunturile lor. Recomandat este, ca dupa ce iei legatura cu proprietarul, sa te duci sa vezi casa respectiva, si asta nu singur, ci neaparat cu cineva din familie, caci este importanta si alta parere atunci cand ea este venita de la cineva apropiat, care iti vrea binele. Daca ce gasesti acolo te impresioneaza si pretul este unul care te avantajeaza, atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri si sa o achizitionezi!

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns