Ai probleme cu gandacii de Bucatarie?

Articol trimis de DDD Iasi

Vara insectele ies la suprafata, sacaindu-ne cat e ziua de lunga cu bazaitul lor iritant. Periculoase, insa, sunt numai insectele din categoria vectorilor daunatori. In aceasta categorie intalnim: capusele, plosnitele, gandacii, purecii, paduchii s.a.m.d. Toate aceste insecte se gasesc peste tot in jurul nostru, indiferent ca este vorba despre un parc public sau, pur si simplu, o strada laturalnica. Trebuie sa avem multa grija, asadar, ca aceste insecte sa nu patrunda in spatiul nostru personal- case si/sau gospodarii.

Daca sesizati prezenta acestui tip de insecte in casele si/sau gospodariile dumneavoastra, este recomandat sa apelati imediat la serviciile de dezinsectie.

De ce sunt necesare serviciile de dezinsectie

Motivul pentru care incurajam apelarea la serviciile de dezinsectie vizeaza sanatatea dumneavoastra si a celor din jur. Desfasurarea traiului intr-un mediu infestat cu insecte daunatoare cauzeaza aparitia iritatiilor si alergiilor grave, care pot denatura in afectiuni serioase.

Ba mai mult, capusele, de exemplu, sunt purtatoarele unor boli grave, care, prin muscatura se transmit atat omului, cat si animalelor domestice si/sau de companie.

Asadar, credem ca este de la sine inteles acum de ce incurajam efectuarea serviciilor de dezinsectie.

Ce presupun serviciile de dezinsectie?

Serviciile de dezinsectie constau in actiuni de prevenire si combatere a insectelor daunatoare dintr-un spatiu dat, bine delimitat.

Din punct de vedere practic, serviciile de dezinsectie se efectueaza in doua etape- profilactica si de combatere.

In efectuarea serviciilor de dezinsectie, firmele profesionale apeleaza la asistenta oferita de aparatura de ultima generatie, care asigura o eficienta de pana la 100%. Mai mult, substantele folosite in efectuarea serviciilor de dezinsectie sunt foarte puternice. Din acest motiv, ele nu se comercializeaza oricui, ci numai persoanelor autorizate.

Cea mai buna firma de dezinsectie

Cele mai bune servicii de dezinsectie sunt oferite de DDD-Iasi. Fiind o firma cu experienta si numerosi clienti care garanteaza pentru calitatea serviciilor de dezinsectie oferite, DDD-Iasi se situeaza in topul celor mai bune firme DDD.

Pentru informatii privind intreaga gama de servicii oferite de DDD-Iasi, va invitam sa accesati www.ddd-iasi.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns