Aici gasiti toate informatiile pe care trebuie sa le stiti despre tabla neagra striata

Informatii generale despre tabla neagra striata

Tabla neagra striata este unul dintre cele mai cunoscute materiale utilizate de specialisti in constructiile cu suprafete pe care exista un trafic pietonal ridicat. Acest material este responsabil de impiedicarea unui numar foarte ridicat de accidente, mai ales in anotimpurile reci sau in zonele expuse precipitatiilor.

Acest tip de tabla este un tip material robust, fiind una dintre cele mai bune solutii pentru a fi utilizat acolo unde este necesara o suprafata rezistenta si care ofera o aderenta ridicata. Tabla neagra striatas este foarte des utilizata in spatiile publice cu un trafic pietonal ridicat, dar si in cadrul celor particulare de tipul fabricilor si halelor de productie unde umezeala este ridicata.

4 calitati pe care le ofera tabla neagra striata si o fac sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru anumite proiecte

Principalele calitati ce fac ca tabla neagra striata sa fie o solutie foarte buna spre a fi utilizata sunt alcatuite in principal de proprietatile specifice pe care aceasta le are, ce se dovedesc a fi foarte eficiente atunci cand tabla neagra striata de aici este folosita in proiecte de orice dimensiuni. Cele 4 calitati pe care acest material le ofera sunt urmatoarele:

  1. Rezistenta foarte buna la alunecare – acesta este cea mai cunoscuta calitate pe care tabla neagra striata o are si cea care ii ofera cea mai mare popularitate in domeniul constructiilor;
  2. Suprafata cu efecte de auto-drenaj – aceasta permite ca apa acumulata pe suprafata sa se scurga rapid, datorita striatiilor pe care le are pe una dintre fete;
  3. Duritate ridicata – acest tip de tabla are si o duritate ridicata, ce o face potrivit pentru zone supuse unor presiuni foarte ridicate sau conditii vitrege;
  4. Rezistenta foarte buna la uzura – acest material este una dintre cele mai bune solutii pentru a fi utilizat in zone cu trafic ridicat.

Principalele domenii in care tabla neagra striata este utilizata de specialisti

Tabla neagra striata poate fi utilizata in destul de multe proiecte in care calitatile sale mentionate anterior sunt foarte bine puse in valoare.

Astfel, acest material este utilizat in domeniile constructoare de automobile sau tractoare, precum si de nave. De asemenea, este foarte utilizata in procesul de constructie al mijloacelor de transport feroviar, dar si in realizarea suprafetelor din ambulante si masini de pompieri.

Pe langa domeniile la scara mare de mai sus, tabla neagra striata poate fi folosita si in proiecte personale ale celor ce isi doresc realizarea de proiecte de calitate in propriile gospodarii, dar si in constructii industriale de mari dimensiuni, unde rezistenta sa este apreciata.

Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns