Alegeti premergatorul potrivit pentru copilul dumneavoastra !

Articol trimis de Lucciana

Ilbambino.ro pune la dispozitia parintilor zeci de modele de premergatoare pentru copii acestora, pentru al putea alege pe cel mai potrivit.
Odata cu implinirea celor 6 luni recomandate pentru ca micutii sa nu stea in picioare (totul pentru ca verteblerele coloanei sa se poata dezvolta corespunzator), micutii incep sa isi dezvolte mersul ajutat de parinti. Pentru ca parintii acestora sa nu stea in pozitii incomode pentru a le oferi micutilor sustinere, un premergator pentru bebelusi este cel mai potrivit pentru aceasta situatie.

Ce tipuri de premergatoare va ofera cei de la Ilbambino.ro

Primii pasi ai unui micut sunt asteptati de catre parinti cu sufletul la gura. Pentru ca micutul sa isi dezvolte un mers corespunzator si chiar si constructia osoasa a acestuia sa se dezvolte conform varstei pe care o are, acestuia ii trebuie ales un premergator pentru bebelusi potrivit pentru varsta acestuia. Dintre ce tipuri de premergatoare puteti alege?
• Premergatorul de bebe sub tipul hamului de sustinere. Acesta este potrivit pentru copii de peste 1 an, care deja pot face pasii singuri dar necesita totusi o sustinere din partea parintilor pentru o singuranta mai mare
• Premergatorul 3 in 1. Acesta ofera trei produse intr-unul, jumper (saritor), premergator pentru copii si impingator. Jumperul ofera copiilor momente de distractie si poate fi folosit pentru sarituri controlate, adica micutul este protejat de o eventuala cadere sau lovire. Premergatorul va fi folosit pentru cel mic pentru a-i oferi suport in realizarea primilor pasi iar impingatorul este deja dedicat pentru copii de peste 1 an care deja stiu sa faca pasi micuti.
• Antepremergatoarele muzicale care pot fi folosite dupa ce copilul a invatat sa faca primii pasi si are nevoie doar de putin sustinere si incurajare. Acesta este si un mijloc de interactivitate datorita butoanelor muzicate pe care micutul le poate apasa si juca in voie
Toate premergatoarele acestora sunt de cea mai buna calitate si le gasiti pe diferite culori si accesorii cum ar fi jucariile muzicale sau masutele de luat masa. Toate aceste premergatoare pentru bebelusi au preturi accesibile pentru ca fiecare micut sa poata beneficia de un premergator potrivit pentru varsta lui.
Alegeti cu incredere Ilbambino.ro si premergatoarele pentru copii ale acestora
Indiferent de varsta pe care o are cel mic, parintii acestora vor gasi in magazinul online Ilbambino.ro exact premergatorul care i se potriveste acestuia si la un pret accesibil. Toti micutii vor fi incantati de premergatorul pe care il vor primi datorita multitudinii de modele si culori din care pot alege parintii acestora.
Mai mult decat atat, alegandu-i pe cei de la Ilbambino.ro beneficiati de livrarea premergatorului pentru copii in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii iar aceasta va fi gratuita pentru comenzi de peste 150 de lei pentru zona Bucurestiului. Pentru zonele din afara capitalei se va oferi livrarea gratuita pentru comenzile de peste 400 lei.
Puteti comanda premergatorul de bebe pe care il doriti la adresa de e-mail office@ilbambino.ro sau apelandu-i pe cei de la Ilbambino.ro la numarul de telefon 0746.332.032.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns