Analiza SEO – importanta in promovarea site-ului tau

Articol trimis de Nastasa Ionela

Mediul de afaceri din prezent se confrunta cu o supra saturatie de site-uri web, corespondente unei piete intr-o continua extindere. Practic este foarte greu sa gasesti un bun sau serviciu care sa fie oferit doar de o singura firma. Acest mediu de competitie se resimte inclusiv pe internet, unde competitorii cauta sa castige batalia pentru o vizibilitate cat mai buna.

Aici intra in scena analiza SEO, proces care implica crearea de continut care sa fie interpretat de motoarele de cautare drept relevant la asocierea lui cu cuvintele cheie folosite de utilizatori la o cautare pe internet.
Un prim element de care trebuie sa tineti cont pentru promovare site este continutul text de pe site-ul pe care doriti sa il optimizati. Aveti grija sa introduceti cuvinte cheie in cadrul acestui text. Cu toate acestea, pozitionarea si frecventa acestor cuvinte face diferenta intre o pozitionare buna sau o penalizare din partea motoarelor de cautare.

Unul din locurile capitale unde trebuie sa puneti cuvinte cheie il reprezinta titlul, care nu trebuie sa depaseasca 6-7 cuvinte care sa fie cele mai relevante din text. De asemenea, nu trebuie sa credeti ca daca aveti multe cuvinte cheie veti atrage automat mai multe vizualizari. Cea mai buna pondere este de 3-7% pentru cuvintele cheie principale. Daca ponderea trece de 10%, atunci pagina dumneavoastra de internet va fi considerata de umplutura si va fi penalizata la cautarea pe internet.

O analiza SEO o sa va permita sa plasati cuvinte cheie inclusiv in link-urile ancora de pe un alt site. Acest procedeu atrage dupa sine un vot inclusiv din partea site-ului care gazduieste link-ul ancora si va permite site-ului dumneavoastra sa fie mai bine pozitionat in paginile motoarelor de cautare.

Etichetat cu: ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns