Anvelope ieftine

Articol trimis de Florin

Majoritatea folosim in fiecare zi masina, insa putini dintre noi se intreaba daca siguranta la volan este influentata si de alti factori, decat cei umani. Factorii care pot influenta siguranta la volan nu sunt foarte multi, insa trebuie sa tinem cont de acestia. Principalul factor care joaca un rol important este anvelopele. Este recomandat ca la cel putin 2-3 saptamani sa verificati presiunea anvelopelor si starea acestora. Aceste observatii sunt valabile si pentru roata de rezerva. In cazul in care intampinati sau observati anumite probleme nu ezitati sa contactati un service auto profesionist.

Probleme cu anumite anvelope ieftine?

Poate nu multi stiu ca durata de viata a anvelopelor este conditionata de presiune. Nivelul presiunii este determinat, tinand cont de tipul autoturismului, marca anvelopei, etc.
Incercati cat mai mult sa evitati suprasolicitarea anvelopelor deoarece aceasta poate cauza un consum mai ridicat de carburant. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza anvelope ieftine ofera o garantie mai mare decat unele magazine cu preturi mai mari. Acest lucru nu inseamna ca automat vom avea probleme cu acele anvelope ieftine. Totul se rezuma la respectarea conditiilor anvelopelor pentru o durata de viata mai ridicata.

Jante ieftine – un factor important

Se poate afirma ca si jantele influenteaza durata de viata a anvelopelor. Studii realizate de revista TopGear au demonstrat ca jantele, nu conteaza numai la aspect. Aici apare din nou intrebarea daca se merita sa achizitionam jante ieftine sau nu?. Chiar si cu jante ieftine puteti rula la viteza mari fara a avea cea mai mica problema. Din nou, trebuie mentionat ca presiunea anvelopelor este conditionata si de jante, automobil etc.
Sper ca acest mic ghid sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere in materie de anvelope si jante.

Etichetat cu:
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns