Apartamentele de 2 camere in regim hotelier: avantajele de la ROcazare.ro

Articol trimis de Barbu Daniela

Apartamentele de 2 camere pe care le vei inchiria in regim hotelier, pentru Municipiul Bucuresti, apeland la serviciile profesionale de la agentia imobiliara ROcazare.ro, sunt una dintre cele mai avantajoase metode de cazare, indiferent ca este vorba despre a veni in Capitala in interes de serviciu sau pentru a vizita obiectivele turistice de aici. Asadar, cu ROcazare.ro, iti vei permite sa petreci cateva zile intr-un apartament de 2 camere in regim hotelier confortabil, mobilat, complet utilat, dupa cum puteti vedea accesand siteul, unde sunt fotografii ale apartamentelor.

Locuintele cu 2 camere, perfecte pentru cei care doresc spatiu

Locuintele cu 2 camere de la ROcazare.ro vin cu tot confortul si spatiul de care aveti nevoie. Pentru ca stie cat de important este sa ai spatiu, atunci cand preferi un apartament mare, in care sa te simti in largul tau sau cand te afli in deplasare cu prietenii ori familia, ROcazare.ro este agentia imobiliara care se ocupa de toate detaliile, pentru ca tu sa fii multumit 100% de serviciile oferite, la preturi avantajoase.

• Printre avantajele pe care inchirierea unui apartament cu 2 camere in regim hotelier le aduce clientilor, se numara linistea si economia de buget, pe care nu le ai intotdeauna, daca te cazezi intr-o camera de hotel. In plus, s-ar putea ca, daca te grabesti, sa nu gasesti camera libera la hotelul aflat in apropierea serviciului sau punctelor pe care doresti sa le vizitezi, pe durata sederii tale in Bucuresti, asa ca un apartament cu 2 camere este, intr-adevar, o alegere reusita.

• ROcazare.ro ofera doar apartamente cu 2 camere, cu 3 camere si garsoniere, pe termen scurt sau mediu, care corespund standardelor impuse de legislatia din Romania. Conform Hotararii de Guvern nr. 1267, din anul 2010, locatiile in care se pot inchiria apartamentele ROcazare au fost verificate de catre functionarii Autoritatii Nationale pentru Turism, detinand si certificate de clasificare ce atesta cele 3 stele.

• De 10 ani, ROcazare ofera cele mai bune servicii de cazare in regim hotelier din Bucuresti, mai ales datorita faptului ca s-a ocupat permanent de dezvoltarea lor, evoluand odata cu piata din Romania. Cu o exigenta si o flexibilitate deosebite, ROcazare.ro este agentia imobiliara din Bucuresti care cunoaste nevoile si preferintele clientilor sai, reusind sa creasca calitatea ofertei de apartamente cu 2 camere, in functie de ele.

• ROcazare.ro este agentia imobiliara care crede in onestitatea mediului de afaceri; tocmai de aceea, respecta concurenta si fiecare client, in parte. Chiar daca, cu ceva ani in urma, cazarea in regim hotelier nu era atat de cunoscuta in Romania si era chiar privita cu reticenta, ROcazare a facut toate eforturile pentru ca acest tip de cazare sa fie cunoscut si apreciat de cei care cautau sa inchirieze un apartament de 2 camere in Bucuresti, dar se orientau, mai degraba, spre servicii de cazare mediocre, cu preturi piperate.

Apartamentul de 2 camere de la ROcazare.ro: varianta avantajoasa, ca pret

ROcazare vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie sa ramana mai mult de 5-6 zile in Bucuresti, venind cu oferte de pret care pot ajunge la chiar cu aproape 10 EUR mai putin decat in mod normal, pentru o sedere de minim 15 zile. Asadar, daca iti doresti sa vizitezi Bucurestiul sau vii aici in interes de serviciu, ROcazare are pregatit un apartament de 2 camere pentru tine.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre apartamentele cu 2 camere de la ROcazare sau doresti sa vezi fotografiile din interior, poti intra pe site-ul oficial. In plus, pentru rezervari, se poate suna la numerele de telefon 0768 001 001 sau 0721 430 000. De asemenea, puteti sa lasati un mesaj pe adresa de e-mail office@rocazare.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns