Aplicatia de monitorizare a flotei, Multifleet, o modalitate practica prin care reduceti cheltuielile inutile din companie

Tehnologiile avanseaza intr-un ritm destul de rapid avand in vedere ca de putine ori realizam lucrurile care practic se schimba spontan in jurul nostru. Aceste avansari tehnologice reprezinta fara indoiala un avantaj pentru fiecare dintre noi avand in vedere ca prin simpla lor existenta viata noastra devine mult mai usoara. In acelasi timp, si companiile mari si mici din lume se pot bucura de avansarile tehnologice avand in vedere ca le ofera un control mult mai bun asupra activitatilor pe care le desfasoara si la costuri mult mai reduse. Aplicatiile de monitorizare a flotei au devenit un strict necesar, mai ales pentru companiile care realizeaza transporturi avand in vedere ca acestea ii pot ajuta pe administratori sa reduca anumite cheltuieli inutile.

La ora actuala avem posibilitati multiple atunci cand vine vorba despre astfel de aplicatii, insa este recomandat sa avem in vedere faptul ca nu orice aplicatie de monitorizare a flotei poate fi potrivita pentru nevoile noastre. In acest sens a fost dezvoltata aplicatia Multifleet, aplicatie de monitorizare a flotei care dispune de toate functiile necesare, fiind una dintre cele mai flexibile aplicatii de acest gen. Iata cateva motive care te vor convinge sa o utilizezi si tu in cadrul companiei pe care o adminsitrezi.

Aplicatia este simplu de instalat si utilizat.

Chiar daca nu pare un lucru foarte important intr-o prima etapa, cert este faptul ca ar fi ideal ca o asemenea aplicatie sa se poata instala cat mai usor si mai important decat atat sa poata fi utilizata la fel de simplu. Multifleet este o aplicatie care a fost gandita in asa fel incat sa poata fi utilizata cu usurinta de catre orice angajat responsabil cu aceasta munca, fara a fi necesare training-uri speciale in acest sens.

Multifleet te ajuta sa reduci numeroase cheltuieli inutile.

Unul dintre motivele principale pentru care a fost creata aceasta aplicatie este faptul ca aceasta reprezinta un soi de sprijin pentru administratorii de companie care isi doresc un management mai bun asupra flotei de masini. Aplicatia in cauza dispune de numeroase alerte care se vor declansa in momentul in care unul sau mai multi soferi se abat de la cateva reguli de ordine interioara sau chiar reguli de circulatie. In conditiile date, o astfel de aplicatie reprezinta un pas urias pe care il puteti face pentru a putea reduce cateva dintre cele mai comune si inutile cheltuieli datorate soferilor indisciplinati.

Reduci consumul de carburant si verifici alimentarile.

Carburantul reprezinta unul dintre cele mai mari procente din costul/km, astfel ca este indicat sa verificam indeaproape tot ceea ce se intampla din momentul alimentarii si pana la destinatia finala. Prin intermediul acestei aplicatii veti putea face acest lucru foarte simplu si veti avea totodata posibilitatea de a lua masurile necesare exact in momentul in care survin anumite neregularitati.

Multifleet este o aplicatie de monitorizare a flotei care poate ajuta administratorii de companii sa reduca o parte din cheltuielile inutile datorate unor soferi indisciplinati care adesea se abat de la regulile interne sau de la cele rutiere si care genereaza astfel cheltuieli.

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns