Articole barbatesti ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba

Articol trimis de Outmag

In comparatie cu articolele vestimentare ce le gasesti in cazul femeilor, noi barbatii, suntem ceva mai restrictionati. Mai exact, varietatea modele nu sunt in aceasi masura ca si diversitate si disponibilitate in comparatie cu cele din magazinele de femei. Intr-o oarecare masura, este putin normal, femeile sunt cele ce pun accent pe diferitele articole ce apar de la sezon la sezon.

Unul din cele mai apreciate articole vestimentare de catre barbati, si unul din cele ce nu va disparea prea curand datorita varietatilor de modele disponibile sunt blugi barbatesti. Aceste articole sunt pot fi purtate atat casual, alaturi de alte articole ceva mai simple cum sunt tricourile sau poti crea outfit-uri ceva mai smar casual, completant tinuta cu o camasa simpla.

Ce varietati de modele ne sunt puse la dispozitie

Dupa cum spuneam, blugii barbatesti sunt cele mai cautate articole vestimentare pe care le intalnim in toate magazinele specializate. Modelele acestora pot sa difere datorita croieli si a modului cum sunt fabricati.

Printre cele mai cautate modele de blugi barbatesti ii putem enuma pe cei cu croiala slim-fit. Aceste modele sunt foarte apreciate, in special de catre tineri. Modelul se muleaza, intr-o oarecare masura, pe piciorul tau si vor crea un aspect mult mai smart in comparatie cu modelele drepte ce se purtau foarte mult acum multi ani.
Un alt model de blugi barbatesti foarte apreciat este acele cu turul putin mai jos. In randuri tinerilor moda se schimba de la an la an iar pentru acestia trendurile sunt foarte importante. Aceste modele cu turul foarte jos, creaza un aspect mai nonconformist, exact ceea ce cauta acesti tineri.

In concluzie, daca dorim sa cream outfit-uri diferite cu ajutorul acestor blugi barbatesti, combinandu-i cu alte articole vestimentare ce vor crea o imagine ceva mai casual sau mai eleganta, este foarte simplu, doar trebuie sa-ti alegi modelul ce te reprezinta.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns