Asigurare Casco Gohaer

Articol trimis de Gothaer

Asigurarea casco reprezinta o varianta usoara in care sa iti asiguri masina pentru toate daunele in care automobilul tau este imiplicat din culpa ta.

Gothaer Asigurari si Reasigurari vine cu o polita casco cu numeroase avantaje. In primul rand pentru a putea beneficia de o astfel de polita de asigurare casco trebuie sa ai o masina a carei valuare de nou sa nu fie mai mare de 35.000 de euro si sa nu fie mai veche de 5 ani, precum si sa ai o varsta cuprinsa intre 38 si 55 de ani.

Cum spuneam , polita Casco Gothaer prezinta numeroase avantaje cum ar fi primirea unei alte masini pentru perioada in care masina ta se afla in service pentru reparatii, daca alegi sa iti repari masina in unul din servicele agreate de Gothaer din Bucuresti sau Ilfov, beneficiezi de o reducere de 30 de euro, suma ce este scazuta din prima de asigurare. Mai poti beneficia de o reducere de 5 % din prima de asigurare pentru plata anticipata si integrala la incheierea asigurarii.

Acestea sunt cateva din avantajele pe care le are o astfel de asigurare, daca doresti o <a href=\\\"http://www.gothaer.ro/pentru-tine/asigurare-casco/\\\">asigurare Casco Gother</a>, trebuie sa stii ca este o alegere foarte buna din pricina avantajelor pe care aceasta le are.

Etichetat cu: ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns