Asigurare pentru afacerea ta de la Gothaer

Articol trimis de Gothaer

Gothaer Asigurari si Reasigurari este unul din cei mai importanti pioni de pe piata asigurarilor din Romania, acesta este un brand cu un capital de 100% a Grupului Gothaer originar din Germania. Acesta vine in intampinarea clientilor cu polite de asigurare avantajoase, ce se intind in domenii vaste de activitatea, oferint de la asigurari casco, de locuinta, facultative si obligatorii, pana la asigurari pentru transplant cu celule stem.
Toate aceste asigurari pot fii accesate online pe site-ul celor de la Gothaer, la unul din sediile din Bucuresti sau prin intermediul unui agent sau broker de asigurari autorizat.

Pierderile financiare din intreruperea afacerii

O astfel de asigurare este necesara mai ales pentru a avea garantia unei afaceri protejate impotriva diverselor activitati neasteptate, care pot aparea in orice moment.

Neprevazutul este unul din cei mai mari dusmani ai managerilor, astfel Gothaer vin in ajutorul lor cu o asigurare pentru afacere impotriva pierderilor financiare din intreruperea activitatii, acesta este una ce acopera daunele produse din cauza unui incendiu, cutremur, furtuna, inundatii si multe alte avarii ale masinilor sau utilajelor. Exista insa si alte cauza ale intreruperii afacerii precum cele cauzate de intreruperea procesului de productie, de crestere a cheltuielilor sau de necesitatea de a schimba locatia.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns