Automatizari de porti pentru o viata mai usoara

Articol trimis de Paul Albu

Automatizarile de porti fac parte din cele mai recente tehnici de securitate si modernizare pe care le puteti adauga caminului dumneavoastra. Astfel veti putea controla accesul intrarii si iesirii din curtea dumneavoastra cu atingerea unui buton. pe care un proprietar le poate adauga pentru a sporii si a controla accesul intrarii sau iesirii din cladire. Exista multe firme producatoare de automatizari porti precum bpt, came, nice, dar si cea mai buna din punct de vedere calitate pret este LIFE. Instalarea de automatizari de porti poate aduce multe beneficii insa inainte sa instalam automatizari de porti este bine sa ne interesam inainte.
In ziua de astazi siguranta este o trasatura foarte importanta. Traim intr-o era in care aproape totul este automat pentru a usura viata utilizatorului. Pentru a face cat mai comfortabila iesirea sau intrarea intr-o curte se instaleaza automatizari de porti cu telecomanda. Astfel pe langa o comoditate in plus nu trebuie nici sa iti faci griji daca ai uitat sau nu poarta deschisa pentru ca sistemele de automatizari porti au o tehnologie sofisticata pentru a incuia poarta.
Exista doua moduri prin care poti poti sa controlezi automatizari de porti. Le poti deschide cu o telecomanda dedicata sau prin GSM daca instalezi un controler GSM pe poarta. Telecomenzile transmit semnalul radio catre panoul de control si de acolo incepe comanda pentru deschiderea automatizari de porti. Pentru deschiderea unei automatizari de porti de pe telefonul mobil este necesar sa instalati pe automatizarea de poarta o unitate de control GSM, astfel veti putea deschide automatizarea direct de pe telefonul mobil printr-un apel.
Exista o alta optiune de control asupra portilor, poti pune senzor de miscare pe alee si astfel atunci cand ajungeti cu masina in fata portii se deschide pentru o anumita perioada de timp pre-setata de dumneavoastra.
Cea mai importanta parte a unei automatizari de porti este panoul de comanda. Aceasta este interfata care verifica daca sistemul este functional si in principiu controleaza si voltajul si distributia de electricitate. Un panou de control consta si in cateva butoane cu care se seteaza automatizarea de poarta
Ultima tehnologie este un panou de control cu microprocesor puternic care poate sa primeasca semnale si sa dea un feedback catre automatizare pentru a se adapta conditiilor de mediu. Aceste microprocesoare vor lua in calcul viteza si temperatura pentru a da o comanda corespunzatoare automatizarii.
Tehnologia din automatizari de porti elimina complet nevoia de monitorizare a portilor. Se pot adauga diverse interfoane integrate sau sisteme de deschidere a portii prin cod cu tastatura, sisteme de deschidere prin gsm, astfel se asigura intrarea rapida si sigura doar a vizitatorilor autorizati

Etichetat cu: ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns