Automatizarile de porti

Articol trimis de markkona

Automatizarile de porti ofera o gama variata de sisteme de control al accesului, ce controleaza si monitorizeaza toate intrarile. Sistemele sunt sigure pentru a ajuta la siguranta proprietatii rezidentiale sau comerciale, si, totodata ofera acces, fara sa fie nevoie sa cobori din autovehicul. Un sistem de control acces are o varietate de factori. Cele mai folosite sunt portile de control de la distanta.

Ele pot fi porti culisante sau porti batante si pot fi controlate de dispozitive portabile. Controalele de la distanta sunt dispozitive folosite constant drept un factor de confort pentru clientii care le permite sa lucreze cu sisteme care sunt la indemana pentru operarea manuala. In functie de sistemul utilizat, un control de la distanta poate potrivi o diversitate de functii, cum ar fi puterea, volumul, temperatura, viteza ventilatorului sau trimiterea de impulsuri digitale codificate de radiatii infrarosii, pentru a le controla.

In cazul sistemelor de pori automate, controlul accesului de la distanta permit utilizatorului sa faca mai usor de folosit inchiderea si deschiderea portilor. Dispozitivele de control de la distanta functioneaza si de la o distanta de pana la 20 sau 30 de metri distanta. Insa, gama reala depinde de mai multi factori ai mediului, cum ar fi viata bateriei, conditiile meteorologice, parbrizele autoturismelor incalzite sau chiar ziduri de piatra.

Controalele de la distanta sunt in mod normal usor de folosit si este nevoie de folosirea unui singur buton. Un control de la distanta este de fapt un transmitator. Apasarea unui buton de pe acest dispozitiv va trimite un semnal electric sau un cod care va fi primit de un receptor radio in poarta, astfel este reglat la frecventa cu care transmitatorul utilizeaza. Poarta automata, se deschide sau se inchide la primirea codului. Codul variaza in functie de dispozitivul de comanda si utilizeaza un cod fix sau o tehnologie de cod de rulare. Receptorul va debloca usa doar atunci cand codul se potriveste cu trimiterea codului. Dispozitivele de control de la distanta trimit intotdeauna acelasi cod, pe cand dispozitivele de control de la distanta prin rulare, trimit intotdeauna coduri diferite.

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns