Aveti nevoie de o casa de expeditii? Alegeti cu incredere Rilvan Group

Serviciile oferite de casa de expeditii Rilvan Group se adreseaza tututor soecitatilor care doresc sa ai nevoie sa transporte marfuri, si evident isi doresc se realizeze acest lucru alaturi de o casa de expeditii de incredere care realizeaza toate serviciile intr-un cadru organizat si foarte eficient.

Alegand un partener de incredere si eficient precum casa de expeditii de la Rilvan Group veti beneficia intotdeauna de servicii de inalta calitate, dar mai ales, marfa dumneavoastra va fi transportata intr-un cadru extrem de profesionist si eficient si va ajunge la destinatie doar in cele mai bune conditii.

Ce face practic o casa de expeditii?

Casa de expeditii este practic intermediarul dintre client si transportator. Astfel, aceasta gestioneaza intr-un mod foarte eficient atat cererea, cat si oferta, si calcueaza in cel mai eficient mod ca fiecare dintre parti sa beneficieze de cele mai bune solutii.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca o casa de expeditii are conexiuni cu majoritatea firmelor ce realizeaza transporturi si va alege intotdeauna pentru clientul sau cel mai bun pret realizat in cele mai bune conditii.

Principalele beneficii pe care le aveti daca colaborati cu o casa de expeditii

Este important sa stiti faptul ca o casa de expeditii are capacitatea de a raspunde tuturor cererilor din partea clientilor referitoate la toate tipurile de transport. Astfel, veti beneficia ofertele necesare de la un singur prestator si nu va mai fi nevoie sa apelati la mai multi prestatori pentru a primi oferte de pret pentru fiecare tip de transport in parte.

Mai mult decat atat, o astfel de companie ofera servicii atat interne, cat si internationale pentru orice tip de marfa doriti sa fie transportata. Aceasta isi va asuma intotdeauna responsabilitatea completa cu privire la marfa transportata pana cand aceasta va ajunge la destinatie.

Rilvan Group este casa de expeditii care ofera intotdeauna numai servicii de calitate, printre care putem mentiona gama variata de transporturi pentru marfa, care se desfasoara de fiecare data doar in cele mai bune conditii, iar astfel puteti avea un partener pe care va puteti baza ori de cate ori aveti nevoie.

Este de mentionat faptul ca tot personalul care lucreaza in cadrul acestei companii detine numeroase acreditari si certificari care contribuie din plin la calitatea serviciilor oferite.

Casa de expeditii Rilvan Group este membra afiliata la multe asociatii internationale

Calitatea serviciilor realizate de aceasta companie sunt garantate, avand in vedere faptul ca aceasta este membra afiliata la multiple asociatii internationale cunoscute din domeniu, precum: FIDI (Federatia Internationala a Transportatorilor de Mobila), IAM (Asociatia Internationala de Transport), EuRA (Asociatia Europeana de Relocare), FEDEMAC (Federatia Asociatiilor Europene de Transport), IPATA (Asociatia Independeta pentru Transportul Animalelor de Companie) si familia WCA (World Cargo Alliance).

Asadar, este evident faptul ca toate serviciile oferite de aceasta companie se desfasoara in conformitate cu etica si regulile specifice acestui domeniu. Daca aveti nevoie de o casa de expeditii de incredere, Rilvan Group este cea mai buna solutie!

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns