Avocat angajat in functie de natura faptei

Articol trimis de Andrei Preluca

Atunci cand esti intr-un proces, fie el de natura civila sau penala, este neaparat nevoie de cel mai bun avocat din Bucuresti care sa te reprezinte. Multi au impresia ca toti avocatii sunt buni si atunci cand apeleaza la un avocat sunt convinsi ca acesta o sa le castige procesul, insa lucrurile nu stau deloc asa. Exista cazuri care chiar nu pot fi castigate, mai ales atunci cand clientul pe care un avocat il apara este nevinovat.

Majoritatea, atunci cand pierd procesele, dau vina pe avocati, insa nu se gandesc la faptul ca dreptatea trebuie sa triumfe mereu. Recomandat este ca atunci cand vrei sa angajezi un avocat, sa apelezi la unul care este specializat pe natura faptei pentru care esti judecat. In cazul in care fapta este una de natura penala, atunci trebuie neaparat sa apelati la un avocat specializat in dreptul penal. Atunci cand nu cunoasteti un astfel de avocat, puteti sa il gasiti foarte usor cu ajutorul internetului. Pentru a-l gasi nu este nevoie decat sa dati un search intr-un motor de cautare, dupa cuvintele \"avocat penal\" . Si cu siguranta in urma cautarii pe internet dupa cuvintele \"avocat penal\" veti gasi unul care sa va reprezinte, deoarece cei mai multi dintre avocatii din Romania isi prezinta astazi serviciile si pe internet. In cazul in care fapta pentru care se judeca procesul dumneavoastra este una de natura civila, atunci trebuie sa va bazati pe serviciile unui avocat care este specializat in dreptul civil. La fel ca si in cazul anterior, acesta poate fi gasit foarte simplu, cu ajutorul internetului, numai printr-o simpla cautare.

Insa atunci cand doriti sa angajati un avocat pentru a va reprezenta mai trebuie sa tineti cont si de recomandarile acestuia. Adica de trecutul lui in acest domeniu al avocaturii si, nu in ultimul rand, de rezultatele pe care acesta le-a obtinut in procesele pentru care a fost angajat. In tara noastra, avocatii cei mai buni au onorarii exorbitante, insa nu toti, caci mai exista si avocati excelenti care au niste onorarii destul de bune si la care pot apela chiar si oameni din clasa de jos a societatii. Insa, va dati seama ca acesti avocati, datorita onorariilor mici pe care le percep, sunt destul de cautati si au atat de multe procese incat numai printr-un noroc puteti sa ii gasiti disponibili pentru a-i angaja sa va reprezinte.

Asa ca, atunci cand doriti sa aveti succes si sa castigati un proces in care sunteti implicati, sfatul pentru dumneavoastra este sa apelati la serviciile unui avocat bun, si daca gasiti unul care percepe si un onorariu pe care sa vi-l permiteti, si mai bine. Un avocat bun inseamna un avocat care are un trecut plin de realizari si succese.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns