Blugi barbatesti de calitate pentru toate gusturile si buzunarele

Articol trimis de Outmag

Multi dintre noi cunoastem faptul ca cele mai rezistente si de calitate articole vestimentare, unele pe care le detin chiar si noi in garderoba, sunt concepute din denim, un material specific si compus din lana si bumbac. Dintre aceste nenumarate si apreciate haine, cele mai achizitionate si purtate sunt in mare partea acea categorie de blugi de barbati esentiali.

In toata lumea, diferitele perechi de blugi de barbati mai sunt recunoscuti si sub termenul de blue jeans, ce vine din denumirea locului de unde au luat nastere, Genova. In acea perioada, diferitele perechi de pantaloni erau purtati in mare de catre marinari din cauza materialului rezistent iar mai apoi raspanditi si in America pentru fermieri si mineri.

In zilele noastre, foarte multi dintre noi detinem aceste perechi de blugi de barbati in garderoba noastra, iar cu ajutorul acestora, ne cream din cele mai diferite tinute. Indiferent de stilul nostru propriu vestimentar, acesti jeans se pot adapta foarte usor la acele tinute din cele mai casual pana la cele ceva mai versatile.

Caracteristici esentiale ale blugilor

Am stabilit chiar de la inceput faptul ca aceste perechi de blugi de barbati sunt foarte calitative si rezistente, insa, in zilele noastre, intalnim mai in toate magazinele foarte multe modele. Diferentierea dintre acestea constau mai mult in functie de croiul lor, inaltimea taliei, culoarea si cracul.

Culoarea diferitor perechi de blugi de barbati este specifica acelui albastru denim, de la o nuanta de indigo, pana la diferite intensitati ale culorii albastre, deschisa sau inchis, spalacita sau nisipoasa. Inaltimea taliei ne indica faptul cum se vor aseza acestia pe corp, fixa pe taliei, deasupra acesteia sau ceva mai josi.
Croiala joaca un rol foarte important iar aceasta tine mai mult in functie de stilul nostru predominant. Din cele mai apreciate astfel de perechi de jeans, in functie de croiala, am putea spune ca modelul slim fit, cel croit ceva mai pe corp, este foarte popular, precum si cel regular, o croiala naturala sau clasica.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns