Boilies pentru crapi de la Carping.ro – succesul partidelor de pescuit

Articol trimis de Cristian

Boilies pentru crapi au nevoie pescarii pentru ca la sfarsitul partidelor de pescuit sa se mandreasca cu capturile pe care le-au avut de-a lungul a unei intregi zile de stat la marginea apei de prins pesti.

Magazinul online Carping.ro este un magazin special, dedicat iubitorilor de pescuit si in special celor care prefera intinsul firului pentru a prinde crapi. Crapul este un peste ce nu se lasa usor prins. Gusturile acestuia in materie de hrana prefera s-au schimbat. Acesta prefera sortimentele cu diferite arome si proteine. Traditionala momeala realizata acasa de catre pescari nu mai da rezultate, asta deoarece tipurile de crapi difera de la o zona la alta, de la un nivel al pH-ului la altul.

Club Carping cunoaste toate aceste lucruri si au pus toata priceperea lor in a realiza sortimentele de boiliesuri de crap ideale pentru orice tip de balta sau de zona in care se face pescuitul.
Carping.ro este magazinul de incredere al fiecarui pescar de unde isi poate achizitiona hrana originala pentru pescuitul la crap de cea mai buna calitate. Aceste boiliesuri au fost concepute de pescari profesionisti cu multa experienta ce au castigat premii la concursuri nationale si europene la prins crap.

Boiliesuri pe alese – doar pe Carping.ro

Boiliesuri pe alese

Boiliesuri de diverse marimi, arome si cantitati se pot cumpara la un raport calitate/ pret exceptional. Ademenirea acestor pesti pretentiosi la mancare n-a fost niciodata mai usoara. Prin intermediul boiliesurilor oferite de Carping, pescuitul la crap a devenit mai usor ca niciodata. Crapii se prind mult mai repede datorita boiliesurilor realizate de Carping care sunt pur si simplu inspititoare pentru micile vietati marine.

Mai mici sau mai mari, boiliesurile care se pot cumpara de pe pagina oficiala a magazinul online sunt urmatoarele:
• Boilies sweetcorn 20 mm – sunt ambalate intr-o cantitate de 0.5 kg, pentru acei pescari care prefera sesiunile scurte de pescuit
• Premium Boilies IceBreaker – au in componenta un continut generos de proteine solubile cat si ingrediente de inalta calitate (CSL, CLO, Black Pepper Oil s.a.m.d.). Este indicata folosirea acestui boilies la inceperea partidei de pescuit in conditii de temperaturi scazute.
• Boilies Premium Meat – acest tip de boilies a contribuit la a stabili un nou record national si european in cadrul concursului oficial Finala Campionatului National de Pescuit la Crap 2010.
• Boilies Premium Sweet – au o combinatie ideala de mixuri cu o mare valoare nutrivita ce au la baza Birdfood, HNV, CSL s.a. cat si arome, uleiuri esentiale si aditivi.
• Boilies Classic Meat – reteta este una clasica care ofera o captura satisfacatoare la folosirea acesteia la pescuitul crapului

Cumpararea boiliesurilor de crap din mediul online

Vanzarile s-au extins cu timpul si in mediul online. Zilnic se fac cumparaturi atat din magazinele standard de pescuit cat si din magazinul electronic. Avantajul acestui magazin online, Carping.ro, este ca ofera produse originale si livrarea acestora se face intr-un interval de scurt timp.

Pentru a primi mai multe informatii cu privire la boiliesurile pentru crapi si cum le puteti comanda de pe intermediul site-ului apelati la numarul de telefon 0740020025 sau trimite un e-mail la adresa info@carping.ro sau cristian@carping.ro.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns