Cadouri promotionale de Martisor

Articol trimis de YourChoice

Luna martie, luna martisorului, este luna in care este sarbatorita femeia si tot ceea ce semnifica ea – iubire si frumusete. Sarbatorile de 1 Martie si 8 Martie reprezinta pentru comercianti momente mult asteptate pentru a lansa pe piata produse si servicii care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor. Campanii ample de publicitate sunt derulate in aceasta luna pentru promovarea produselor si serviciilor care se adreseaza femeilor. Cadourile promotionale oferite la cumpararea unui produs sau a unui serviciu sunt strategia de marketing potrivita pentru a inregistrara o crestere semnificativa a vanzarilor. Doamnele si domnisoarele se vor bucura sa primeasca cadouri promotionale care contin cosmetice sau produse de uz personal.
Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL contine produse intreresante, cu un design atractiv si de calitate superioara. Multe dintre produsele promotionale prezente in cataloagele Cool, ColourFul Season, Hidea si Yes pot fi oferite sub forma de cadouri promotionale doamnelor si domnisoarelor de 1 Martie si de 8 Martie. Seturile spa, seturile de manichiura, seturile de baie, periile de par, oglinzile cosmetice si gentile cosmetice sunt cadouri promotionale potrivite pentru astfel de ocazii.
Majoritatea firmeler ofera in luna martie angajatelor, partenerelor de afaceri si clientelor cadouri promotionale de 1 Martie sau de 8 Martie; un astfel de gest nu va trece neobservat si le va face pe doamne si pe domnisoare sa se simta apreciate si respectate. Cadourile promotionale in al caror design se ragaseste rosul si albul sau produsele promotionale cu elemente decorative specifice primaverii pot inlocui cu succes traditionalul martisor.
Cadourile promotionale oferite in luna martie pot fi din categoriile casa, moda, voiaj si eco sau se poate opta pentru produse promotionale de tipul celor folosite in acivitatea zilnica de birou – instrumente de scris si agende. Calitatea produselor promotionale alese penru a fi oferite in cadrul campaniilor de publiciate si modalitatea originala de a promova imaginea firmei sunt marci ale profesionalismului celor care deruleaza activitatile de publicitate.
SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse promotionale, produse competitive din punct de vedere al pretului si al calitatii. Oferta de produse promotionale a fimei SC Keops Star SRL poate fi consultata pe site-ul firmei

Etichetat cu: , , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns