Cantarul electronic si el un gadget!

Articol trimis de Ursu Daniel

Ne-am obisnuit ca toate informatiile actuale sa fie afisate pe un display (ecran LCD),mic sau mare.
Ne place tehnologia, devenim repede dependenti, desi mai avem si scurte momente de melancolie cand ne amintim ce viata simpla dar linistita aveam odata. Exista, ca in orice lucru pe lumea asta, atat avantaje cat si dezavantaje.

Mai nou, gadgeturile au ajuns sa ne monitorizeze pana si sanatatea. Uimitor, nu? Nici nu ma indraznim sa ne uitam spre viitor, avem impresia ca este chiar dupa colt! Nu renuntam inca la medicul de familie, nu va speriati!
Putem insa renunta la un cantar mecanic in schimbul unuia electronic! Desi usor de folosit, cantarul mecanic pierde din start lupta.
Toate domeniile au inceput sa foloseasca cantare electronice, in primul rand datorita marjei de eroare care este infinit mai mica. Alimentate prin baterii sau pur si simplu wireless, cantarele digitale sunt aliatii nostri in calatoria spre viitor.

Martorul meu tacut si de incredere atunci cand tin dieta (sau, dimpotriva, atunci cand consum mai mult decat e cazul) este un cantar electronic! M-am decis greu atunci cand l-am ales (sa fie din metal, plastic sau sticla?), dar acum sunt foarte multumita de alegerea facuta! Este o investitie inspirata si o recomand din toata inima si cu toata increderea!
Imi afiseaza nu doar numarul de kilograme (ups), ci si detalii exacte despre masa musculara sau osoasa, procentajul de grasimi si de apa. In plus, e capabil sa memoreze toate aceste informatii, scutindu-ma sa le notez pentru o monitorizare continua.
Si cu siguranta stie sa faca si multe alte lucruri pe care nu le-am descoperit inca.
Nu ma imbat insa cu apa rece si nici nu cred ca sanatatea sta in acul de la cantar! (cel nou nu mai are ac, ce-I drept, dar asta nu il impiedica sa ma ingrozeasca atunci cand porneste numaratoarea!). Poti sa ai o greutatea optima, dar acest lucru nu-ti garanteaza o sanatate invincibila. Exista destule exemple de mere rosii frumoase si stralucitoare la exterior, dar gaunoase la interior! Un lucru poleit nu e si valoros!

Din acest motiv nu e relevant (doar) numarul kilogramelor! Stiati de exemplu ca muschii cantaresc mai mult decat grasimea?

Materialista fiind, imi plac cifrele mici numai pe cantar! Si de cand am descoperit beneficiile acestor cantare electronice, nici nu mai are sens sa imi amintesc de cele traditionale!
Tehnologia inteligenta a prezentului a mers mult mai departe de o simpla redare a greutatii corporale. Si parca este si mai prietenoasa….
Iti trebuie curaj sa te urci pe cantarul nou! Pare fragil la o prima vedere. Asa transparent si slim!
Asa ca trebuie sa il tratezi cu respect! Si sa ai curaj si echilibru! Si restul vine de la sine!

Etichetat cu: ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns