Capcanele unui DJ la o nunta

Articol trimis de Formatii nunta

Una dintre cele mai importante sarcini pe care un DJ le are atunci cand isi exercita meseria la o nunta sau la o petrecere in general este de a crea tranzitii intre melodii. Sase secunde de liniste s-ar putea sa fie prea mult, dar este cu siguranta suficient pentru a ucide o stare de spirit si a goli un ring de dans. S-ar putea, de asemenea, un intro prea lung sau un final extins, pur si simplu sa nu functioneze. Din fericire, exista solutii pentru aceste probleme. Unele modele de aparate specifice permit redarea fara intreruperi. De asemenea, ca DJ puteti utiliza programe pentru ambele sarcini: incrucisari si taieri de cantece, precum si aplicatii ce va pot ajuta cu tehnici avansate.

Amplificarea

Muzica care suna tare intr-o multime imensa sau o camera goala va fi doar o soapta cand concureaza cu o suta de oameni care rad si vorbesc. Chiar daca acestia ar fi complet tacuti, corpurile lor singure vor absorbi o parte din sunet. Spatiul unde puneti muzica poate avea deja un set de boxe montat, dar asigurati-va ca le testati inainte. Multe dintre ele au difuzoare mai vechi, care nu functioneaza bine la volume puternice sau care ar putea fi necesar sa fie completate cu woofere si difuzoare suplimentare. Puteti inchiria eventual o baza care sa ridice calitatea amplificatorului si niste boxe pentru o anumita suma de bani.

O multime plictisita si muzica care o va scoate la dans

De indata ce ti-ai exprimat preferintele in materie de ce muzica nu vrei sa auzi la nunta ta, vin DJ-ii profesionisti cu tot felul de plangeri, cum ca acestea erau de fapt cele mai bune melodii pentru a umple un ring de dans. Chiar daca suntem de acord ca putem utiliza anumite melodii ce indeamna la dans de grup, gen meniaito sau electric dance pentru a scoate pe ring niste oameni timizi, exista modalitati mai bune si mai putin siropoase pentru a obtine acelasi efect. Unul din principalele motive pentru care sunteti DJ este ca puteti controla ceea ce devine dansant si pentru a evita starea de veghe, dar cred ca toti putem fi de acord ca nunta ta nu este un timp potrivit pentru a canta doar death metal sau pentru a asculta muzica emo. Trebuie sa te gandesti la preferintele invitatilor vostri, cat si la voi ca miri.

Nu va bazati pe o conexiune la internet

Serviciile de streaming sunt foarte bune pentru ascultare personala sau de formatii dj nunta, dar ele pot provoca probleme mari la o nunta. In cazul in care conexiunea la internet se stinge sau se reseteaza, vei fi lasat fara muzica. Foloseste, in schimb, surse de muzica offline.

Etichetat cu:
Postat în Diverse

Lasă un răspuns