Carcasele din silicon pentru telefoane

Articol trimis de Daniel Stefanescu

Alegerea care va protejeaza gadgeturile

Accesoriile pentru telefon ocupa un loc binemeritat atunci cand ne achizitionam un astfel de gadget. Suntem in epoca in care nu ne mai imaginam existenta fara cel putin un telefon mobil si mai-mai ca am devenit dependenti de noua tehnologie. Fie ca asteptam culoarea verde a semaforului, ca iesim in oras cu prietenii, telefonul nu lipseste. Incepem sa butonam fel de fel de aplicatii, sa vedem ce mai posteaza prietenii nostri pe retelele de socializare si tot asa. Aproape ca uitam sa comunicam cu cei din fata noastra.

Orice telefon necesita si o carcasa pe masura. Aceasta are rolul de a-l proteja de cazaturi sau zgarieturi. Ca sa nu mai spunem ca acestea au devenit la moda: au lipite tot felul de desene sau imagini care sa le faca cat mai atragatoare pentru ochiul clientului. Romanii asteapta cu nerabdare fabricarea unui alt model de telefon pentru a putea sa-l achizitioneze contra unei sume deloc de neglijat. Fiecare isi doreste sa aiba in buzunar un gadget cat mai performant care sa-i faca viata si munca mai usoare. Smartphone-urile sunt la moda, iar cei care fac carcase plastic pentru telefoane nu stau nici ei degeaba. Isi doresc ca acestea sa fie rezistente sis a satisfaca gusturile clientilor si sa vina in ajutorul lor.

Cu cat clientii sunt mai multumiti, cu atat apar si bani mai multi, ceea ce se reflecta in vanzari. In magazine vom gasi zeci de modele de carcase pentru telefoane, insa nu trebuie sa o alegem pe prima care ne cade in mana. Trebuie sa ne orientam dupa rezistenta materialului din care este facuta si dupa gusturile noastre. Sunt si carcase din silicon care sunt foarte rezistente si practice. Se aplica foarte usor, sunt discrete si aproape ca te face sa crezi ca telefonul nu este deloc protejat cu un astfel de accesoriu. Printre avantajele husei de silicon se numara flexibilitatea si maleabilitatea materialului asemanator cauciucului.

Carcase pentru anumite tipuri de telefoane

Nu toate telefoanele pot fi purtate cu carcasa din silicon, acestea fiind produse doar pentru anumite tipuri de telefoane. Astfel, orificiile butoanelor si porturile pentru conectivitate sunt amplasate la locurile potrivite. Aceste tipuri de carcase sunt foarte subtiri si nu ies in evidenta cu nimic, ceea ce face ca aspectul telefonului sa ramana aproape intact, mai ales in cazul telefoanelor moderne care sunt foarte subtiri, cantaresc foarte putin si au un design elegant si sofisticat in acelasi timp. Carcasele din silicon nu sunt nici voluminoase si nici grele; sunt perfecte pentru telefoane concepute la fel de perfect.

Carcasele din silicon au avantajul ca pot fi purtate foarte usor, se scot si se monteaza la fel de usor, ceea ce face ca aceste accesorii sa fie foarte confortabile. Telefonul poate fi \"transportat\" cu usurinta, atat in geanta cat si in portofel sau buzunar.

Etichetat cu: , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns