Cardiganul de dama, articolul esential pentru zilele reci de toamna

Articol trimis de OutMag

Acest articol vestimentar foarte cunoascut de fiecare dintre noi si foarte apreciat este un must have pentru orice garderoba a unei femei. Fie ca majoritatea hainelor tale sunt ceva mai elegante sau mai mult spre casual, indiferent de stilul tau, acest cardigan dama lung trebuie sa detina un loc foarte important in garderoba ta.

In aceasta perioada, in special, marile magazine din centrele comerciale cat si acele site-uri online, dedicate modei, te asteapta cu nenumarate promotii pentru diferitele modele. Deci, daca inca nu ti-ai achizionat acel cardigan dama lung in trend, acum o poti face la preturi foarte mici si poti alege din o multitudine de tipuri si design-uri.

5 modele de cardigane pentru dama in tendinte

Ca si un prim model, avem la dispozitie acel cardigan dama lung in blocuri de culori. Fie din tricot sau alte materiale specifice, blocurile delimitate armonios in culori diferite fac din aceasta piese o aparitie indrazneata si foarte casual. Se combina foarte usor cu orice alte articole, pantalni, jeans sau rochii.

Pentru persoanele ceva mai friguroase, <a href=\"https://outmag.ro/haine-dama-ieftine/cardigane-dama\">recomandam modelul de cardigan dama lung</a> cu guler lat. Acest model este excelent pentru orice tinuta si merge foarte bine adaptat celor ceva mai office, pentru birou. Cele mai apreiate astfel de modele cu gulerul lat sunt cele adaptate unui design in zig-zag in culori pamanti, foarte potrivit pentru acest tip.

Cardiganul lung cu prindere prin capse este la mare cautare atunci cand te-ai saturat sa-l prinzi pe cel deschis cu o curea si aceasta sa-ti cada mereu. Acest model ar trebui sa se regaseasca printre acele piese esentiale din garderoba ta.

Nu in ultimul rand, poate cel mai apreciat model de cardigan dama lung de catre majoritatea persoanelor ceva mai nonconformise, il reprezinta cel asimetric. Se poate adapta foarte usor mai tuturor articolelor complementare din garderoba pentru un look ceva mai urban si foarte lejer.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns