Carusel de bebe – Ilbambino.ro le ofera bebelusilor un somn linistit

Articol trimis de Ana Maria

„Carusel de bebe” este numit caruselul care se fixeaza pe una dintre partile laterale ale patutului bebelusului. Modelele disponibile, din gama de carusele muzicale pentru patut vor crea o atmosfera prielinica pentru ca bebelusul sa poata adormi linistit. Un carusel pentru patut aduce multiple beneficii atat copilasului cat si parintilor.

Carusel de bebe cu proiector si alte modele de pe Ilbambino.ro

„Carusel de bebe cu proiector” este unul dintre tipurile de carusel pentru patut disponibile pe site-ul Ilbambino.ro. Acesta, spre deosebire de cele fara proiector, va crea un spectacol de lumini pe tavan, in timpul noptii sau atunci cand cand camera este intunecata, iar in functie de bebelus, atunci cand nu mai este necesar in aceasta forma, caruselul de patut cu proiector poate lua forma unei lampi de veghe. Prichindelul, devenit acum mai mare, va putea acum sa adoarma simtindu-se in siguranta si atunci cand este singur in camera.

Alt tip de carusel de bebe de pe Ilbambino.ro este cel portabil. Un carusel de patut portabil permite scoaterea acestuia de pe patut si fixarea in orice tip de fotoliu auto sau carucior. Aspectul special legat de acest tip de carusel pentru patut este dat de sistemu universal de prindere. Cu un asemenea model de carusel, plimbarile si deplasarile vor fi mult mai placute pentru bebelus, care isi va putea lua si jucariiile preferate cu el, dar si pentru parinti, care vor putea muta intr-un mod foarte facil caruselul de patut in scaunul de masina sau carucior si invers.
Un carusel de patut poate avea mai multe sau mai putine melodii care se pot repeta, in functie de modelul ales. Melodiile sunt de leagan si vor favoriza adormirea copilului prin gamele melodice. Jucariile care se vor invarti deasupra capului bebelusului sunt viu colorate, moi, si pot avea diferite forme si modele:

• Animalute
• Floricele
• Diverse jucarii
• Forme inspirate din natura

Jucariile ii vor dezvolta copilasului atentia si mushii ochilor, in timp ce melodia de pe fundal ii va dezvolta prichindelului simtul auzului. Astfel, la scurt timp dupa inceperea folosirii unui carusel muzical pentru patut, bebelusul se va obisnui sa se pregateasca de somn la auzirea primelor sunete din melodia de leagan a caruselului de bebe.

Carusele de bebe- modele disponibile pe Ilbambino.ro


Site-ul Ilbambino pune la dispozitia clientilor o gama larga de carusele muzicale pentru patut, create de unii dintre cei mai cunoscuti producatori de articole pentru bebelusi. Printre acestia se numara si:

• BabyOno
• Baby Mix
• Brevi
• Chipolino
• Tiny Love

Specialistii in cresterea copiilor recomanda folosirea unui carusel de patut inca din primele zile din viata bebelusului, deoarece pregatirea pentru somn este un obicei pe care cel mic trebuie sa-l deprinda iar un carusel special pentru bebelusi il va putea obisnui pe cel mic sa adoarma fara ca parintii sa il plimbe in brate sau sa il legene pana cand cel mic atipeste.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns