Catering evenimente de la PremierCatering in Bucuresti sector 3

Articol trimis de PremierCatering.ro

PremierCatering.ro este un site de prezentare detinut de cei de la Premier Catering & Events, o firma ce isi are activitatea in domeniul catering-ului pentru evenimente. Acestia isi desfasoara activitatea de peste 10 ani in domeniu, timp in care s-au perfectionat in acest domeniu culinar, dar si in cel de transport.

In acest sens, pentru organizarea unui eveniment de calitate, PremierCatering ofera servicii de catering in Bucuresti sector 3 de organizare de evenimte, ce includ servicii complete si meniuri special create pentru specificul acestuia.
Serviciile PremierCatering.ro sunt destinate clientilor din Bucuresti, avand sedii in toate sectoarele Bucurestiului, pentru a facilita sistemul.

Serviciile oferite de Premier Catering

Serviciile pe care putem sa le gasim in oferta celor de la Premier sunt unele foarte largi si complete ce include pe langa partea culinara si de transport, servicii legate de servirea preparatelor, de aranjare a acestora la masa, dar si de curatenie dupa eveniment.

Toate aceste servicii sunt oferite de un personal instruit in acest domeniu, cu o vasta experienta acumulata de-a lungul anilor. Bucatarii sunt regizorii principali ai acestei activitati, incercand sa fac din preparatele lor adevarate delicatese cu gusturi rafinate si bogate.

Publicul tinta de consumatori

In ceea ce priveste publicul tinta, cei de la Premier s-au experimentat pe evenimentele de tip corporate si petreceri, acestia ofera servicii de catering pentru firmele mari, corporatii, pentru diverse evenimente specifice pe care le organizeaza, dar si servicii pentru cei care doresc sa organizeze pentreceri, fie ele destinate copiilor, aniversarilor sau petrecerilor din cluburi.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns