Catering in Bucuresti sector 6 de la Premier Catering

Articol trimis de PremierCatering.ro

Catering-ul este un domeniu in care gasim foarte multe firme, insa in ceea ce priveste catering-ul pentru evenimente, firma trebuie sa fie alesa cu atentie si trebuie sa fie una specializata in acest domeniu.

In acest sens, una din cele mai bune firme de catering pentru evenimente din Bucuresti este PremierCatering, acestia isi desfasoara activitatea in domeniul alimentar de peste 10 ani, timp in care experienta adunata in prepararea mancarurilor si in transportul acestora isi spune cuvantul in organizarea unor evenimente de 5 stele.

Acesta firma de catering se recomanda prin intermediul portofoliului de clienti, unul foarte larg in care gasesti nume precum Universitatea Politehnica din Bucuresti, ASE Bucuresti si chiar Academia Romana, dar si multe alete eveniemnte, cumuland un numar de peste 1000 de evenimente organizate.

Asadar, daca doresti sa organizezi un eveniment in care serviciile si mancarea sa fie unele demne de o calitate superioara, atunci PremierCatering si serviciile de catering din Bucuresti sector 6 sunt solutia pentru un eveniment special.

Preparatele oferite de PremierCatering.ro

In ceea ce priveste mancarea pe care cei de la Premier Catering o ofera pentru evenimente, acesta este gatita de cei mai buni bucatari, care detin o vasta experienta in domeniu, pe care o prepara din orice fel de aliment, careia ii da gust si rafinament, satisfacand preferintele culinarea si a celor mai pretentiosi clienti.

Pentru a veni si mai mult in ajutorul clientilor, cei de la Premier au format meniuri cu preparate specifice pentru anumite evenimente, precum cele corporate cu meniuri specifice pentru prezentari, training-uri sau lansari de produse/servicii, dar si cu meniuri pentru petreceri, in functie de cadrul in care se desfasoara.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Mancare si Bauturi

Lasă un răspuns