Catering pentru evenimente in Bucuresti sector 4

Articol trimis de PremierCatering.ro

Premier Catering & Catering este o firma ce isi are domeniu de activitate in organizarea de evenimente de catering, cu o activitate pe care si-o desfasoara de peste 10 ani in domeniu, timp in care experienta acumulata isi spune cuvantul in calitatea serviciilor promovate. In toti acesti ani de activitate, cei de la Premier si-au format un portofoliu de clienti format din peste 1000 de evenimente, printre care gasim si unele evenimente ale unor clienti de renume, precum Academia de Studii Economice din Bucuresti sau Camera de Comert.

Servicii complete pentru evenimente

In ceea ce priveste serviciile pe care cei de la PremierCatering.ro le ofera, gasim, pe langa serviciile de baza si servicii suplimentare ce presupun aranjarea preparatelor la mese, servirea mancarii ori curatenia sau debarasarea dupa eveniment.

Aceste servicii sunt unele de buna calitate, care ajuta in crearea unor evenimente de cea mai buna calitate, specifice unor evenimente de 5 stele, astfel daca doresti sa organizezi un eveniment PremierCatering iti ofera servicii de catering in Bucuresti sector 4 de cea mai buna calitate, specifice unor evenimente peste asteptari.

Meniurile propuse de Premier Catering

Cei de la Premier vin in ajutorul clientilor cu meniuri special concepute pentru a usura munca clientilor, astfel aici poti sa gasesti meniuri destinate firmelor, de tip corporate, in care gasim meniuri specifice precum cele pentru prezentari, lasari de produse, training-uri si multe altele, dar si meniuri specifice petrecerilor, atat pentru copii, cat si aniversare sau in cluburi. Pe langa acestea cei de la Premier ofera meniuri specifice unor segmente mai restranse, precum cele vegetariene sau octolacto-vegetariene.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Mancare si Bauturi

Lasă un răspuns