Cauti o solutie eficienta de monitorizare a flotei? Alege aplicatia Multifleet

Articol trimis de Adriana PR

Companiile de transport reprezinta fara indoiala unele dintre cele mai importante tipuri de companii la ora actuala avand in vedere rolul important pe care il joaca astazi serviciile de transport. Aceste companii insa sunt adesea pagubite intr-un fel sau altul de catre angajatii proprii care prin diverse comportamente genereaza cheltuieli insemnate. De-a lungul timpului aceste companii au cautat in mod repetat solutii eficiente care sa poata monitoriza cat mai bine flota de autovehicule, astfel ca in aceste conditii, multe companii de transport aleg sa utilieze celebra aplicatie http://multifleet.ro.
Aplicatiile de monitorizare nu sunt inventii tocmai noi avand in vedere ca aceste companii le utilizeaza cu succes de numerosi ani, insa Multifleet este o aplicatie despre care putem afirma cu certitudine faptul ca a revolutionat complet modalitatea de monitorizare a flotei. Aceasta aplicatie poate fi obtinuta prin intermediul site-ului www.multifleet.ro. O astfel de aplicatie ne aduce o serie de avantaje care cu siguranta ne vor ajuta sa combatem eficient aceste comportamente care adesea ne genereaza cheltuieli importante. Iata cateva motive pentru care sa alegi Multifleet.

Unul dintre principalele motive pentru care recomandam aceasta aplicatie se datoreaza faptului ca dispune de numerose functionalitati si emite diverse alerte in momentul in care detecteaza anumite comportamente. Neadaptarea vitezei de circulatie reprezinta fara indoiala una dintre cele mai problematice chestiuni atunci cand vine vorba despre soferi, astfel ca aplicatia are implementata o alerta care se va declansa automat in momentul in care unul dintre soferi circula cu o viteza peste limita legala admisa.
Acest lucru nu reprezinta insa unicul avantaj al acestei aplicatii avand in vedere ca simultan aceasta ne poate oferi si informatii vitale cu privire la momentul si locul in care se face o alimentare cu carburant, timpul in care se stationeaza cu motorul pornit, insa si informatii cu privire la stilul de condus al soferului. Cu siguranta suntem constienti de faptul ca un condus agresiv inseamna atat un pericol pentru ceilalti participanti la trafic, precum si un consum mult mai ridicat de combustibil.
Nu in ultimul rand insa, Multifleet ne poate alerta in timp util si in situatia in care un sofer se abate de la ruta prestabilita. Abaterea de la o ruta fara avea un motiv anume sau fara a anunta compania adesea inseamna deplasari ale soferului in diverse locatii pentru a-si rezolva diverse probleme personale in timpul programului de lucru.
Www.multifleet.ro este una dintre cele mai revolutionare aplicatii de monitorizare a flotei care ne poate ajuta sa combatem eficient orice comportament neadecvat al unui angajat din cadrul unei companii de transport.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns