Cazare iarna la Eforie Nord, liniste si relaxare!

Articol trimis de Morosanu Irina

Ati mai mers pe litoralul romanesc pana acum in afara sezonului estival? Mai exact in timpul iernii? Daca nu ati trait o astfel de experienta trebuie sa stiti, probabil va inchipuiti, ca statiunile pline ochii de lume, galagioase si aglomerate sunt doar o amintire in timpul iernii. In sezonul rece locatiile estivale sunt extrem de linistite si putin populate insa asta nu inseamna ca nu sunt la fel de frumoase. Daca aveti nevoie de liniste si de odihna, vreti sa scapati de agitatie si galagie, o locatie potrivita pentru reincarcarea bateriilor poate fi statiunea Eforie Nord. Chiar daca majoritatea pensiunilor/ vilelor particulare sunt inchise in extrasezon, exista si cateva care isi asteapta turistii pe tot parcursul anului. Hotelurile de exemplu, in proportie de 50% sunt deschise mai ales pentru ca turistii straini si nu numai continua sa vina in satiune si in perioada iernii pentru a se bucura de tratamentele balneare extrem de benefice care se practica aici.
Exista insa si cate unitati turistice particulare care au deschis pe perioada intregului an si care ofera turistilor preturi foarte rezonabile. O astfel de locatie : frumoasa, ingrijita si cocheta este cu siguranta Vila Flory din Eforie Nord. Tarifele de cazare Eforie Nord 2014 in extrasezon sunt extrem de mici , o camera dubla pentru o noapte costand in jur de 60 lei. Vila Flory dispune de camera duble si triple, de bucatarie, de o curte generoasa cu terasa si gratar si de un living unde va puteti relaxa alaturi de prieteni ori familie.
In cazul in care va intrebati ce ati putea face in statiune pe o vreme nu tocmai calduroasa tin sa va informez ca activitati sunt destule si in plus va puteti delecta privind marea din incinta unui restaurant asezat pe faleza in timp ce va savurati cafeaua sau masa. Incercati o noua experienta si vizitati statiunea Eforie Nord si in timpul iernii. Nu aveti nimic de pierdut iar cu tarifele de cazare practicate de catre proprietarii unitatilor turistice de aici in aceasta perioada se poate spune ca e locul ideal pentru o vacanta frumoasa si ieftina!

Etichetat cu:
Postat în Turism

Lasă un răspuns