Ce facem cand tableta nu se mai aprinde si se blocheaza la logo?

Articol trimis de Cristian Tanasa

Multi utilizatori de tablete intalnesc aceasta problema si de cele mai multe ori rezolvarea acesteia nu este chiar atat de la indemana.
Mai mult, aceasta problema este chiar frustranta intrucat tableta pare ca functioneaza insa nu se aprinde blocandu-se la logoul companiei care a produs tableta respectiva.

Pentru a rezolva aceasta problema, tablete necesita o resoftare iar acest lucru se poate face si acasa insa va recomandam sa apelati la un service de tablete pentru a evita complicatiile si timpul pierdut.

Reosftarea tabletei costa intre 50 si 100 de lei iar orasul in care locuiti poate influenta acest pret.
Resoftarea tabletei android sau iOS se face cu firmware-ul modelului de tableta pe care il aveti, iar aceasta operatiune se poate dovedi mai complicta decat pare intrucat la anumite modele mai putin cunoscute, firmware-ul se gaseste mai greu.

Inainte de resoftare se poate incerca resetarea la setarile din fabrica insa pentru aceasta va fi nevoie sa intrati in bios la recovery mode, situatie ce nu este mereu posibila din diferite motive.
Va recomandam sa nu stocati date importante pe tablete iar daca o faceti, sa realizati si copii de siguranta ale fisierelor importante, astfel ca atuni cand tableta nu se mai aprinde, sa nu va pierdeti datele.
Atat resoftarea cat si revenirea la setarile din fabrica va duce la pierderea tuturor datelor si fisierelor salvate in tableta.

Etichetat cu:
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns