Ce mai e cu cei care ofera web hosting la preturi foarte ieftine

Articol trimis de clausweb

Asa cum, poate, am patit in mai multe randuri atunci cand am avut nevoie de un furnizor de servicii in diverse momente si ne-am lamurit cum sta situatia cu cei care practica preturi atractiv de mici insa serviciile de dupa sunt critic de slabe, asa s-a intamplat si cu firmele care ofera gazduire si inregistrare domenii web.

Daca pana acum oamenii cautau free hosting pentru care se bucurau ca nu trebuie sa plateasca nimic, imediat dupa au observat ca si serviciile erau de acelasi nivel, sau si mai rau, disparea site-ul si nu mai puteau face nimic in privinta recuperarii datelor pierdute, mai ales in cazul celor care au stocat ceva date, mai ales de la clienti. Sa creezi, iar, continut de calitate la care sa intre multi vizitatori dupa care sa te trezesti fara obiectul muncii este amarnic de trist. Oamenii se autoeduca prin greselile proprii si ale apropiatilor, iar dupa fiind prudenti cu investitiile lor. Asta inseamna ca, unul dintre providerii cu care am stat de vorba, http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php, in linii mari, ne-a impartasit faptul ca webmasterii inainte de a contracta un pachet de servicii pun intrebari cat se poate de pertinente: ce fel de uptime se ofera, cum este realizat back-up-ul si unde au prezente firewall-uri, cat de prompt este serviciul de asistenta si cat de rapid rezolva problemele..etc.

Daca pana acum cautau ieftin, acum fac raporturi calitate-pret si se documenteaza inainte de a porni afacerea online. Ieftin nu inseamna, intotdeauna si bun, si atunci pornind de la aceasta premisa, oamenii incep sa isi cunoasca afacerile, au viziuni si planuri de viitor, se documenteaza, cauta in forumuri si stiu sa aleaga cantitatea de memorie RAM necesara, spatiul de stocare a bazelor de date pline cu informatii importante, afla despre tipul procesoarelor si despre discurile de tip hdd si ssd.

Nu este suficient nici sa alegem un provider „doar sa fie, acolo”. Un provider din SUA pentru niste site-uri care sunt destinate in proportie de 90% romanilor nu ajuta cu nimic. Provideri no name straini nu isi au locul intr-o afacere online care doreste clienti si parteneriate de calitate intr-o relatie de servicii web hosting si inregistrare domenii. Mai bine cumparati spatiu de la firme romanesti, cum ar fi Claus Web, care se incadreaza lejer in cadrul se firma serioasa, felxibila si care este „acolo” pentru dvs atunci cand intampinati o problema imprevizibila.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns