Ce se poarta in acest an in materie de pantofi cu toc

Articol trimis de Daniel G.

Oamenii spun ca hainele sunt cele luate in considerare cand vorbim despre prima impresie. Este adevarat ca fiecare persoana are propriul stil, care reflecta personalitatea persoanei respective, dar ce spun pantofii despre tine?
Potrivit psihologilor spun foarte multe, arata simtul modei, statutul, curatenia, precum si atentia pentru detalii.
Daca iti plac pantofii achizitionati de pe site-urile specializate in incaltaminte de dama si alegi sa optezi pentru pantofi cu toc cui, probabil esti o persoana sigura pe sine, care tanjeste dupa atentie.
Poti fi capricioasa si un pic prea rasfatata, dar vei obtine intotdeauna ce vrei. Esti increzatoare cu privire la puterile tale si la sex-appeal-ul pe care il emani. Cu toate acestea, oamenii te considera drept o superficiala.
Daca balerinii si sandalele fara toc sunt febletea ta, esti deja constienta de faptul ca acestea iti dau un aer copilaros, dar arata totodata si ca esti o persoana simpatica si deschisa.
De cele mai multe ori, acest gen de persoane sunt vazute ca niste persoane fragile care ceilalti simt nevoia sa aiba grija. Stilul Biker caracterizeaza persoanele rezervate si un pic egocentrice.
Nu prea ai incredere in oameni si preferi sa faci totul singura.
Esti inteligenta si sensibila si de multe ori iti faceti griji cu privire la relatiile tale cu alte persoane. De multe ori te surprinde grosolania si comportamentul inadecvat al celor din jur.
Daca iti plac mocasinii si pantofii Oxford cu toc inseamna ca apartii unui grup de femei care sunt demonstrative si prefera sa-si ascunda sentimentele, chiar daca sufletele lor sunt in flacari.
Stii ce vrei si iti atingi obiectivele, indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau. Esti foare meticuloasa si iti faci prieteni cu usurinta. Pantofii sport arata ca esti foarte creativa si sociabila.
Te simti extrem de plictisita de rutina care apare atunci cand stai in acelasi loc pentru mult timp. Ai nevoie sa fii mereu printre oameni si iti doresti foarte mult sa fii respectata.

Etichetat cu:
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns