Cele 10 calitati speciale despre tabla zincata cutata

Articol trimis de Mesteru Manole

Tabla zincata cutata este un material extrem de folost in constructii pentru ca este cu totul si cu totul special si ofera o calitate buna atat pentru specialisti, cat si pentru clientii finali.

Avand in vedere materia prima rezistenta din care se obtine seria de “ondulatii” pe care tabla zincata cutata le are este clar ca tabla cutata zincata este un material extrem de bun care ofera foarte multe caracteristici speciale.

Stratul protector de zinc pe care tabla il contine face ca aceasta sa fie foarte fiabila pentru absolut toate tipurile de proiecte unde aceasta poate fi utilizata.

Cele 10 proprietati ale tablei cutate zincate

10 propietati speciale pe care specialistii sustin ca le are tabla cutata zincata:

  • Rezistenta ridicata la socuri – tabla cutata zincata raspunde extrem de bine la socuri, dilatari si contractii si chiar si variatii ale nivelului de umiditate si care mentinand-usi propieatatile intacte, si de aceea, de cele mai multe ori pentru realizarea de acoperisuri.
  • Rezistenta mecanica ridicata – materialul special care isi mentine forma perfecta chiar si in cazul in care aceasta este supusa unor forte mecanice exterioare cu puteri foarte ridicate.
  • Propietati ignifuge – tabla zincata cutata prezinta o siguranta ridicata in cazul incendiilor, pentru ca aceasta nu arde si nici nu intretine sub nicio forma focul.
  • Rezistenta ridicata la agenti corozivi – datorita stratului protector al zincului pe care il contine, tabla zincata cutata nu este deloc afectata de actiunea directa a unor agenti chimici corozivi.
  • Lipsa de intretinere – acelasi strat protector de zinc cu care este acoperita tabla zincata cutata este un protector extrem de bun si actioneaza direct ca un scut impotriva deteriorarii acesteia din cauza ruginii.
  • Siguranta la montare – sistemul de asamblare al tablei zincate cutate ofera o siguranta ridicata in momentul montajului pentru ca foile acestui material au o greutate foarte redusa.
  • Durata de viata foarte buna – acest material are o durata de viata care se poate intinde pana la 50 de ani. Acest aspect inseamna ca odata montata, tabla zincata cutata va putea fi utilizata pe pozitii o lunga perioada de timp;
  • Rezistenta ridicata la conditii meteo nevaforabile – pe langa rezistenta ridicata la actiunea agentilor corozivi sau a actiunilor mecanice, acest material se comporta foarte bine si in conditii de umiditate ridicata si chiar la imersia completa in apa, iar de aceea este una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea de acoperisuri;
  • Design modern si placut – forma materialuluii si culoarea sunt extrem de usor de inclus in designul oricarui tip de constructii, chiar daca este vorba de un scop lucrativ sau de locuit.
  • Montaj destul de usor – avand in componenta acele onduleuri particulare prezentate mai sus si avand o greutate redusa, acest material special poate fi montat foarte usor si siguranta pentru cei care il monteaza;
Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns