Cititoarele de coduri de bare de la Idmag, primul pas spre o afacere de succes

Articol trimis de Idmag

Codurile de bare nu sunt tehnologii despre care am putea spune ca sunt noi avand in vedere ca acestea exista in domeniul vanzarilor de multi ani. Pentru descifrarea acestor coduri, sunt utilizate celebrele cititoare de coduri, instrumente pe care astazi le regasim pretutindeni, atat in domeniul vanzarilor precum si in alte medii de activitate unde eficienta joaca un rol deosebit de important. Dupa cum am mentionat si anterior, aceste tehnologii nu sunt tocmai noi, mai ales daca luam in calcul cititioarele de coduri de bare 1D, insa noile tehnologii aparute pe piata ne pot garanta o eficienta mult mai mare si o crestere considerabila a vanzarilor.
Cititoarele de coduri de bare se regasesc astazi intr-o diversitate de-a dreptul impresionanta, mai ales daca luam in calcul faptul ca acestea se impart sub diverse categorii, avand diverse functionalitati. La Idmag, cea mai renumita companie de profil, regasesti cel mai complex portofoliu de cititoare de coduri de bare, astfel ca acum este momentul perfect sa investesti intr-un cititor de coduri de bare de calitate.
In aceasta perioada ai Cititor coduri de bare Datalogic QUICKSCAN LITE KIT, SCANNER la un pret complet special. Acest cititor de coduri de bare poate fiachizitionat la pretul de numai 260 Ron prin intermediul magazinului Idmag, produsul beneficiind de o reducere de 11%. Unul dintre marile avantaje ale acestui dispozitiv reiese din faptul ca dispune de o robustitate exceptionala dat fiind faptul ca poate opera fara probleme chiar si la temperatura de 50°C. Totodata, dispozitivul utilizeaza o tehnologie de citire suficient de rapida (400 de citiri/secunda) pentru a oferi eficienta de care aveti nevoie.

Inventariere magazine – Idmag.ro
Cititoarele de coduri de bare sunt astazi utilizate in mai toate mediile de activitate din pricina faptului ca reusesc sa identifice produsele mult mai eficient si fara a presupune alte costuri suplimentare. In plus, acestea pot fi utilizate cu usurinta si in cadrul depozitelor in momentul in care se realizeaza un proces complex de inventariere, avand posibilitatea de a scana produsele direct pe raft, fara a mai fi nevoiti sa apelati la metode de inventariere clasice.
Www.idmag.ro este cea mai bine cotata companie care pune la dispozitia clientilor un portofoliu diversificat de solutii industriale de la diverse imprimante industriale, pana la numeroase modele de cititoare de coduri de bare care utilizeaza tehnologii de citire de ultima ora.

Etichetat cu: , , , , , ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns