Cizme dama la superpreturi numai pe BiaShoes.ro!

Articol trimis de www.biashoes.ro

Cizmele de dama sunt confectionate intr-o varietate mare de modele si culori. Femeile ar dori sa aiba orice model modern si atragator de cizme dama, insa, la multe dintre acestea, datorita limitarile financiare,sunt determinate sa opteze mai rar pentru o pereche de incaltaminte din piele si destul de des catre incaltamintea din piele ecologica. Daca in urma cu multi ani pielea ecologica era foarte putin folosita in asa-zisa industrie a modei, in prezent casele marilor creatori de moda folosesc cu preponderenta pielea eco in confectionarea modelelor de cizme si ghete dama din compunerea noilor colectii.
Reduceri promotionale la cizme dama pe site-ul BiaShoes.ro!

De putin timp, site-ul BiaShoes.ro , devenit popular in randul publicului feminin din tara noastra pentru promotiile diverse pe care le ofera cat si pentru faptul ca aici se promoveaza sloganul – „cel mai mic pret din online”, a lansat o oferta de sezon ce consta in reduceri de pana la 80% la modelele de cizme dama si ghete dama. Astfel, aici puteti gasi cizme dama cu preturi incapand de la 36 de lei cat si ghete de dama cu preturi de la 45 lei. Cu toate ca stocurile magazinului sunt limitate, managerii acestuia au anuntat ca acestea vor fi reinnoite zilnic, pentru ca toate comenzile venite de la clientii din online sa fie onorate. Pe acest site puteti face plata produselor dorite in 4 rate cu cardul iar pentru cumparaturi peste 179 d ron, nu se percepe taxa de transport. Produsele ajung la dumneavoastra in maxim 24 de ore de la confirmarea telefoni a comenzii.
Site-ul BiaShoes.ro poate fi gasit la adresa www.biashoes.ro iar ca elemente de contact avem: mail-contact@biashoes.ro si telefon – 0742140098.

Etichetat cu: , , , , , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns