Constructii subterane

Articol trimis de Daniel stir

Constructii subterane – constructii pentru utilitãti comunale
Valoarea experientei îndelungate
Cerintele cresc permanent, mai ales în domeniul constructiilor subterane.
Sigurantã, economicitate, protectia mediului si termene exacte de executie a constructiilor – iatã doar câteva exemple de provocãri cãrora trebuie sã le rãspundã la ora actualã întreprinderile de constructii.
Deceniile de experienþã ale societãtii DANISTIR & MANU.SRL în sfera constructiilor subterane reprezintã cel mai redutabil atu în acest sens.
Know-how tehnic, pregãtirea lucrului, calculatii si asistarea proiectelor, utilaje dintre cele mai moderne, calitate: – în toate fazele si etapele de lucru sunt de la sine întelese prestatiile de înaltã specialitate si economicitate
Echipe calificate si un parc de utilaje speciale
În constructiile subterane, diversele fluxuri de lucrãri trebuie sã se întrepãtrundã, sã functioneze ca un angrenaj de roti dintate.
Înalt calificate, echipele de la DANISTIR & MANU.SRL pot ataca si cele mai pretenþioase lucrãri, pentru lucrãrile lor beneficiind de un echipament tehnic situat în permanenþã la cel mai nou nivel al tehnicii.
Acceptarea provocãrilorToate lucrãrile din domeniul constructiilor pentru furnizarea de utilitãti si pentru dezafectarea comunalã sunt supuse unei supravegheri severe, atât interne, cât si externe.
Certificãrile dobândite si înaltele standarde de calitate practicate sunt aspecte ce probeazã o execuþie de înaltã valoare a constructiilor:
Know-how tehnologic în toate sectoarele
Oferta de lucrãri a societãtii DANISTIR & MANU.SRL în domeniul constructiilor subterane acoperã toate comenzile în sfera constructiilor pentru furnizare si dezafectare de utilitãti.
Pe baza know-how-ului nostru tehnologic ne asumãm instalarea alimentãrii cu gaz într-un cartier nou cu aceeasi competentã cu care atacãm si proiecte mari de lucrãri de terasament,
la care trebuie dislocate tone de pãmânt.
instalatii de canalizare si de ape reziduale
instalare dinamicã (fãrã excavare) a tevilor
Microtunneling
microtunelare
constructii de tuneluri în sectoare comunale pereti de parapante sii lucrãri de consolida recoborâri ale nivelului pânzei freatice elevatoare pentru apã rezidualã si bazine de retenzie
canalizare alimentare cu apã
alimentare cu gaz
termoficare lucrãri de constructii pentru instalarea cablurilor
lucrãri de terasament si constructii rutiere
constructii de depozite pentru deseuri
Înaltã competentã la executarea constructiilor
Constructiile pentru canalizare, gaz, apã, termoficare, cabluri, terasamente si strãzi constituie baza fireascã a vietii moderne de zi cu zi.
Calitãtii durabile a executiei lucrãrilor de constructii îi revine, de aceea, o importantã deosebitã.
DANISTIR & MANU.SRL îndeplineste aceste cerinte. Vã puteti bizui de exemplu peaplicarea continuã a cunostintelor tehnologice inovative standarde înalte de calitate, partial dezvoltate autonom de cãtre noiun mod de gândire orientat în mod pronuntat spre servicii
Înaltã competentã la executarea constructiilor
Constructiile pentru canalizare, gaz, apã, termoficare, cabluri, terasamente si strãzi constituie baza fireascã a vieþii moderne de zi cu zi. Calitãtii durabile a execuþiei lucrãrilor de constructii îi revine, de aceea, o importantã deosebitã. DANISTIR & MANU.SRL îndeplineste aceste cerinte.
Vã puteti bizui de exemplu peaplicarea continuã a cunostintelor tehnologice inovative standarde înalte de calitate, partial dezvoltate autonom de cãtre noiun mod de gândire orientat în mod pronuntat spre servicii asistarea unitarã a proiectelor
Succesul unei întreprinderi care îsi asumã concurenta pe plan international se mãsoarã în succesul prestatiilor de service pe care le oferã beneficiarilor sãi din întreaga lume.
DANISTIR & MANU.SRL
Email: dani.stir@yahoo.com
Tel: 0755223725
Website: http://danistirandmanu.ro

Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns