Contabilitatea din sectorul 4 al Bucurestiului pentru persoanele fizice autorizate sau juridice

Articol trimis de PR EXPERT

Contabilitatea pentru sectorul 4 din Bucuresti este asigurata de firma Contabilicesc.ro.

A gestiona bunurile sau capitalul unei persoane juridice presupune faptul ca administratorul sau managerul are cunostinte riguroase de economie. Totusi, de putine ori se intampla ca un manager de firma sa se indeletniceasca si cu aceasta activitate. Pe acest fond, managerii sau actionarii, pentru a nu comite erori de ordin financiar, apeleaza la serviciile puse la dispozitie de firmele de contabilitate.

In vederea facilitarii dezvoltarii financiare a persoanelor juridice sau fizice autorizate, firma de contabilitate din sectorul 4 din Bucuresti Contabilicesc.ro ofera un pachet de servicii profesioniste, care cuprinde contabilitatea de la A la Z, asistenta in domeniul Resurselor Umane sau servicii pentru inregistrarea firmelor sau a persoanelor fizice autorizate la Registrul Comertului.

Firma Contabilicesc.ro are la baza o echipa de experti contabili, care va poate pune la dispozitie informatii pretioase cu privire la necesitatile financiare ale societatilor pe care le conduceti sau informatii al caror scop consta in optimizarea capitalului. De asemenea, firma de contabilitate din sectorul 4 Contabilicesc.ro va poate indruma inspre deciziile rentabile. Preturile serviciilor de contabilitate oferite de Contabilicesc.ro sunt competitive.

Firma de contabilitate Contabilicesc.ro din sectorul 4- in ce constau serviciile sale?

Firma de contabilitate Contabilicesc. ro din sectorul 4 pune la dispozitia persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice, O.N.G.-urilor sau Asociatiilor Familiale urmatorul pachet de servicii:

• Contabilitate primara, care la randu-i cuprinde contabilitatea operatiunilor de numerar, contabilitatea operatiunilor de gestiune, contabilitatea decontarilor interne, contabilitatea salariilor. Contabilitatea operatiunilor de numerar presupune intocmirea unui registru de casa si a documentelor de la baza intocmirii registrului, iar contabilitatea de gestiune presupune intocmirea bonurilor de consum, a notelor de transfer, a NIR-urilor, a avizelor de expeditie intre locatii. Contabilitatea salariilor presupune realizarea statelor de salarii, a fluturasilor de salarii, a registrului de salariati, a contractelor de munca sau a adeverintelor care atesta salariul.
• Gestiunea stocurilor- aceasta activitate presupune evidenta analitica a facturilor de intrare sau de iesire cu privire la stocuri, a transferurilor interne intre locatii, inregistrarea rapoartelor de productie sau a bonurilor de consum. De asemenea, gestiunea stocurilor presupune realizarea evidentei gestionare global-valorice sau cantitativ-valorice, dar si a balantei analitice pentru stocurile societatii respective.

Firma de contabilitate Contabilicesc.ro mai ofera si servicii care includ gestiunea financiara. In aceasta activitate sunt incluse calcularea impozitelor sau a taxelor, a impozitului pe profit, a celui pe salarii sau calculul de accize. Totodata, gestiunea financiara intocmeste statele de dividente si calculeaza impozitul aferent acestor state, intocmeste si depune decalaratii fiscale (taxa de valoarea adaugata), realizeaza raportari catre conducerea firmei cu privire la indicatorii de performanta, raportari care infatiseaza situatia patrimoniului sau care reflecta situatia platilor incasate sau restante. Pe langa aceste lucruri, gestiunea financiara presupune si oferirea asistentei in cazul in care are loc un control al organelor de stat, realizarea dosarelor de credit sau de leasing sau a bilanturilor anuale si semestriale.

Firma de contabilitate Contabilicesc.ro din sectorul 4- cum se poate contacta un reprezentant?

Persoanele interesate de servicii de contabilitate de calitate pot suna la numarul de telefon 0726383953.

 

Etichetat cu:
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns