Cosuri de gunoi pentru orice spatiu, simplu de achizitionat de la Arli.ro

Articol trimis de Arli

Cosuri de gunoi? Orice produs de acest fel, in functie de necesitatile clientilor, poate fi gasit cu lejeritate pe rafturile virtuale ale magazinului online Arli.ro, de altfel foarte bine pus la punct, in scopul satisfacererii chiar si celor mai exigente dorinte.

Acest magazin vine in intampinarea cumparatorilor, persoane juridice, cu o gama variata de cosuri de gunoi, acoperind un spectru larg de utilizari. Ele pot fi folosite indiferent de spatiu, atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora, fiind foarte rezistente la diferite intemperii (ploaie, zapada, vant), dar si la variate socuri sau vibratii.

Cosurile de gunoi sunt absolut necesare pastrarii unui mediu natural cat mai curat si a igienei la birou, in restaurant etc.

Cosuri de colectat deseurile – modele variate, la preturi accesibile

Cosurile de colectat deseurile de la Arli.ro sunt conforme cu legislatia in vigoare, fiind extrem de rezistente, au si un design modern, fiind extrem de aspectuoase acolo unde sunt amplasate si sunt de capacitati diferite.

Dintre modelele cele mai intalnite pe Arli.ro, putem aminti:

• Cosuri de gunoi pentru colectare selectiva sunt de diferite capacitati sau volume de colectare, cuprinse intre 10 litri si 1100 de litri;

• Cosuri cu scrumiera – sunt amplasate la intrarea in orice spatiu de lucru cu publicul, indiferent daca este vorba despre un magazin, restaurant, hotel, institutie medicala, sediu sau cladire de birouri;

• Cosurile stradale au o durata de viata foarte mare, deoarece sunt supuse diferitelor fenomene meteorologice, volumele lor sunt cuprinse intre 50 de litri pentru cosuri de gunoi stradale cu sistem de prindere pe stalp si 1100 de litri pentru containere acolo unde exista o cantitate mai mare de reziduuri de colectat;

• Cosurile pentru interior, potrivite pentru a fi utilizate in birouri, holuri, wc-uri, spatii de recreere, hoteluri, unitati de productie, institutii din domeniul medical, unitati de invatamant sunt confectionate din plastic rezistent la uzura, la loviri accidentale sau vandalism, au diversitate coloristica si capacitate cuprinsa intre 8 si 60 de litri;

• Cosurile din inox de la Arli.ro au un design modern si sistem de inchidere de tipul soft close, easy swing sau doar cu pedala, sunt usor de folosit in spatiu cu trafic mediu sau mare de persoane, au prevazut in interior un suport de plastic, usor manevrat prin aruncarea gunoiului menajer si un maner confortabil, precum si o durabilitatea foarte mare;

• Sacii menajeri se pot gasi la diferite capacitati, de la 35 de litri, pana la 240 de litri, au o rezistenta mare si culori diferite si sunt ideali pentru a fi folositi la selectarea gunoiului.

Cosul de gunoi poate fi achizitionat online, foarte usor

Arli.ro propune clientilor sai sa faca shopping online de calitate. Cumparatorii acestui magazin sunt persoane juridice de pe teritoriul Romaniei, care beneficiaza de cateva servicii importante, precum:

• Transportul gratuit in toate localitatile din Romania;
• Comanda minima de 75 de lei fara TVA;
• Ofera o gama variata de promotii;
• Numere de telefon unde Arli.ro poate fi oricand contactat pentru a se afla in legatura directa cu clientii sai.

Pasii pe care Arli.ro ii propune persoanelor juridice ce doresc sa intre in posesia cosurilor de gunoi potrivite afacerii lor sunt simpli. In primul rand, trebuie sa aleaga produsele dorite, apoi sa le introduca in cosul de cumparaturi, sa completeze datele necesare pentru realizarea in conditii optime a livrarii, sa aleaga modalitatea de plata, sa finalizeze comanda.

Informatii suplimentare pot fi gasite la numerele de telefon puse la dispozitia oricui, 0742176622 si 0213206364, sau la e-mailul office@arli.ro.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns