Crearea de continut pentru toate tipurile de cititori

Asa cum indemnam sa utilizati site-ul dvs. pentru a va implica, distra si informa. in articolul „Gandeste ca un editor”, incercati sa gasiti portite prin care sa extindeti categoria publicului tinta obisnuit si tintiti o mai mare varietate de nise conexe. Aceasta nu inseamna sa te indepartezi foarte mult bazandu-te pe datele demografice de baza, desi oamenii au o gama variata de preocupari si interese. De exemplu, contabilii nu sunt interesati doar de contabilitate.
Sa spunem ca sunteti broker imobiliar. Ce alte lucruri pot interesa oamenii, in afara de a cumpara o casa atunci cand se muta intr-un oras nou? Persoanele care doresc o casa, au de multe ori animale de companie; deci un interes conex ar fi  zonele cu cele mai bune parcuri.  Persoanele care doresc sa achizitioneze o casa au adesea copii; deci ar putea fi interesati  de cele mai bune scoli din zona, cele mai bune restaurante. Oamenii care cumpara o casa de obicei doresc sa ii aduca imbunatatiri prin lucrari care le reflecta caracterul; deci vor fi interesati si de serviciile din acest domeniucare se gasesc in zona….. cei mai buni doctori din zona?
Sa revizuim cele de mai sus, pentru un minut. Cat de incantati credeti ca vor fi antreprenorii locali  despre dumneavoastra si compania pe care o reprezentati, daca prin campania de marketing asupra continutului veti face referire si veti introduce link-uri catre activitatile lor? Mai ales daca este „cel mai bun de” tip de mesaj prin care veti iesi in fata.
Un alt aspect este acela ca oamenii au prieteni, si vor exista situatii in care cineva va citi continutul scris de dvs. si il ve recomanda unui prieten caruia cu siguranta ii va fi folositor.
Aceste actiuni arata clientilor dvs. ca va pasa de ei si ca incercati sa le fiti de ajutor, ceea ce mai mult decat orice altceva duce la construirea unei relatii de increderea masiva.

Regula de baza pentru marketing-ul de continut spune ca trebuie sa creati continut pentru cititorul ideal.  Cele mai multe companii nu urmeaza  aceste reguli… chiar daca exista un continut excelent, acesta este vazut de prea multi oameni. Succesul marketing-ului de continut are nevoie de timp si va sugeram crearea de continut pentru cititor nu numai pentru cititorul ideal, astfel incat sa atrageti mai mult trafic pentru site-ul dvs. si paginile de social media. Nu va concentrati pe crearea de continut unic pentru publicul tinta! Creati continut popular pentru a servi cat mai multor cititori!

Etichetat cu: ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns