Cu ce se ocupa o agentie de servicii funerare Bucuresti

Articol trimis de Misha


Din pacate in viata avem si evenimente dureroase, cum ar fi decesul unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat. Indiferent de varsta sau starea de sanatate a persoanei care trece in nefiinta nu suntem niciodata pregatiti pentru acest moment. Durerea este fara margini si incercam sa profitam cat mai mult de ultimele zile de dinaintea inmormantarii pentru a ne putea lua ramas bun. Insa exista multe detalii de pus la punct pentru pregatirea inmormantarii si a parastasului ce succede inhumarea. Cand familia isi doreste sa isi ia ramas bun asa cum se cuvine sau este pur si simplu coplesita de durere, un ajutor de nadejde il reprezinta o agentie. Daca vorbim despre locuitorii din Bucuresti si zonele limitrofe, atunci acestia pot apela la o agentie de servicii funerare Bucuresti.

Tipuri de servicii funerare

Sunt atatea detalii de pus la punct cand vine vorba de o inmormantare, incat ar fi nevoie de o intreaga armata de rude indurerate care sa se ocupe. In schmb o agentie de servicii funerare Bucuresti va prelua aceasta sarcina de pe umerii familiei.

Care sunt asadar serviciile funerare pe care le poate oferi o agentie specializata?

Constatarea decesului

Familia anunta agentia de servicii funerare iar aceasta trimite in cel mai scurt timp posibil un medic care sa constate decesul si sa elibereze certificatul constatator in care sunt trecute cauzele mortii.
Intocmirea documentelor necesare inmormantarii

Pentru a putea avea loc inmormantarea este nevoie de o serie de documente : certificat constatator al decesului, certificatul de imbalsamare, s.a.). Cum familiei ii este greu in astfel de moment sa se ocupe de acest aspect, o agentie de servicii funerare Bucuresti va fi un ajutor de incredere in alergatura prin marele oras in scopul obtinerii acestor documente.

Concret, iata care sunt documentele eliberate din momentul decesului si pana la cel al inhumarii: certificat constatator al decesului, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces(eliberat de primarie), adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid pentru depunerea la capela a trupului neinsufletit, autorizatia de transport( cand se doreste inmormantarea intr-o alta localitate).

Pregatirea decedatului

Un moment delicat ce se petrece dupa decesul unei persoane dragi este pregatirea trupului acesteia. Este poate lucrul cel mai dificil pana la inmormantare si nu multi sunt capabili sa accepte decesul si sa se ocupe de toaletarea trupului neinsufletit. Si in acest caz intervine agentia de servicii funerare Bucuresti! La ce se refera mai exact aceasta etapa? La spalare, barbierire, cosmetizarea si imbracarea decedatului, plus imbalsamarea- daca familia opteaza pentru aceasta.

Pregatirea sicriului

Nu doar trupul celui trecut in nefiinta este pregatit, ci si sicriul in care acesta va fi depus. In functie de bugetul si de dorintele familiei, se gaseste o solutie optima.

Aranjamente florale

E greu de imaginat o inmormantare fara flori. Acestea sunt un ultim mod de a ne arata respectul fata de persoana decedata, dar si o modalitate de a ne exprima condoleantele pentru familia indurerata.
O agentie de servicii funerare Bucuresti se va ocupa de tot ce inseamna flori, buchete, coroane si jerbe.

Transport funerar

Transportul decedatului de la spital acasa sau de acasa la capela si apoi la cimitir este asigurat de o agentie care poate pune la dispozitie diiferite tipuri de masini sau dricuri.

Organizare parastase

Dupa ce inmormantarea a avut loc, conform obiceiurilor crestinesti se organizeaza parastasul- o masa inchinata memoriei celui plecat spre cele vesnice. O asemenea masa presupune, din nou, multe detalii si organizare. De care se va ocupa tot agentia de servicii funerare Bucuresti.

Agentia Funerara Paul- sprijinul familiei indurate

Familiile din Bucuresti si zonele limitrofe pot apela cu incredere la o agentie cu o experienta de 15 ani in domeniul serviciilor funerare: Agentia Funerara Paul.
Mai multe detalii despre serviciile oferite de aceasta agentie de servicii funerare Bucuresti gasesti pe site-ul dedicat: funerare-nonstop.ro

Etichetat cu:
Postat în Diverse

Lasă un răspuns