Cum sa aleg un tricou personalizat?

Articol trimis de Vasile Alexandru

Alegerea unui astfel de obiect vestimentar consta in primul rand in stabilirea personalitatii tale. Personalitatea este primul aspect de care trebuie sa tii cont inainte sa iti cumperi un tricou personalizat, deoarece acesta trebuie sa te defineasca in mare parte. Multi isi aleg tricourile personalizate care li se par frumoase din punct de vedere al aspectului, insa exista riscul sa nu le stea bine in ele.

Daca esti un fan inrait al unei echipe de fotbal sau chiar un parior inrait, poti alege ca tricoul tau sa fie personalizat cu logo-ul clubului de fotbal si cu culorile acestuia, iar pe spate sa fie imprimat numele tau.
Daca esti un impatimit al muzicii rock, poti opta ca tricoul tau sa fie personalizat cu fotografia trupei sau a solistului rock preferat.
Si in cazul fanaticilor religiosi, acestia isi pot personaliza tricourile cu diferite texte biblice sau imaginile sfintilor.

Daca esti considerat o persoana amuzanta, mereu glumeata si pusa pe sotii, mai ales in randul prietenilor, atunci iti poti personaliza tricoul cu diferite imagini sau texte amuzante.
Daca esti copil si ai un personaj din benzile desenate pe care il adori, atunci iti poti personaliza tricoul cu imaginea acestuia.

Daca esti o persoana care primul lucru pe care il face dimineata cand se trezeste este sa isi citeasca zodiacul pe ziua respectiva, atunci poti opta pentru personalizarea tricoului tau cu semnul zodiacal care te reprezinta.
Daca esti o persoana romantica, iubitoare, atunci iti poti personaliza tricoul cu unul dintre multele mesaje de dragoste existente sau chiar cu un simbol ce defineste si reprezinta iubirea ( inima).
Chiar si o nemultumire poate fi spusa prin intermediul unui tricou personalizat, prin personalizarea acestuia cu un text prin care iti poti spune intregii lumi ce te supara. Astfel de tricouri personalizate sunt cel mai des purtate in cadrul miting-urilor si manifestatiilor.

Tricoul personalizat mai poate fi privit si sub forma de reclama si este adesea folosit de unele firme, care personalizeaza tricourile angajatilor cu numele acesteia.
Nu in ultimul rand, tricoul personalizat, este folosit in timpul campaniilor electorale, cand partidele politice le personalizeaza cu chipul si numele candidatului care le reprezinta in cadrul alegerilor. Acestea sunt purtate de membrii partidului in cauza.

Prin cele prezentate mai sus am stabilit ca tricoul personalizat poate fi purtat de oricine si pentru orice cauza, fie ea de natura sufleteasca, politica sau pentru a face reclama unei anumite firme. Dar pentru toate astea el trebuie sa fie personalizat cu gust si sa fie creat dintr-un material bun, de preferat bumbac. Locurile de unde pot fi achizitionate sunt destul de multe, insa preferat ramane internetul. Pentru asta trebuie insa sa cauti o firma care creaza astfel de lucruri de calitate si apoi sa alegi ceea ce crezi ca te reprezinta.

Etichetat cu:
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns