Cum se personalizeaza un tricou

Articol trimis de Vasile Alexandru

Fiecare dintre noi cunoastem conceptul de tricou personalizat, stim cum arata unul si majoritatea dintre noi chiar suntem posesorii unui astfel de tricou, insa nu multi dintre noi stim prin ce metode se personalizeaza acesta. Desigur ca, firmele specializate din Romania care se ocupa cu realizarea si comercializarea de tricouri personalizate folosesc o serie de metode de personalizare, in functie de cerintele fiecarui client. Daca ne documentam putin, chiar si cu ajutorul internetului, ne vom da seama cu usurinta ca firmele de acest gen s-au inmultit chiar si in tara noastra, in ultimii ani, si asta din cauza ca tricourile personalizate sunt cumparate in numar mare in randul cetatenilor din tara noastra. tricouri-personalizate.net

Una dintre cele mai folosite metode de imprimare a tricourilor, folosita de majoritatea firmelor ce se ocupa cu realizarea tricourilor personalizate, este serigrafia. Majoritatea firmelor apeleaza la metoda de personalizare numita serigrafie mai ales atunci cand primesc un numar mare de comenzi. Si asta din cauza faptului ca atunci cand se realizeaza un numar mare de tricouri personalizate, de acelasi fel, serigrafia este metoda care implica cele mai mici costuri in ceea ce consta personalizarea acestora. De obicei, cele mai mari comenzi de tricouri personalizate sunt facute de catre firmele care doresc sa isi diferentieze muncitorii de muncitorii altor firme si nu numai asta, caci in acest fel isi pot face si publicitate.

Multi sunt de parere ca tricourile personalizate pot reprezenta chiar si una dintre cele mai benefice si mai ieftine forme de publicitate. Dar nu numai firmele care doresc sa isi faca publicitate fac comenzi mari de tricouri personalizate, ci chiar si partidele politice, care doresc imprimarea pe suprafata acestora, a numelor candidatilor care ii reprezinta la alegerile electorale sau chiar siglele politice.
O alta metoda de personalizare a tricourilor este printul digital. Despre print digital putem spune ca este metoda care da imaginilor imprimate pe tricou, o rezolutie foarte inalta. De exemplu, atunci cand vreti sa beneficiate de un tricou personalizat cu o imagine sau o fotografie si doriti ca aceasta sa se vada foarte bine, trebuie neaparat sa apelati la una din firmele ce realizeaza tricouri personalizate cu ajutorul printului digital. Printul digital mai este cunoscut si ca cea mai noua si mai inovativa metoda in ceea ce consta realizarea de tricouri personalizate si majoritatea o clasifica printre cele mai favorabile. Insa, printul digital nu poate fi folosit atunci cand se realizeaza tricouri in masa, deoarece implica costuri destul de mari si astfel firmele de specialitate ar iesi in pierdere.

Cele doua metode de mai sus sunt cele mai populare si mai cautate metode de personalizare a tricourilor din ziua de azi, ele fiind folosite cu precadere de absolut toate firmele care realizeaza tricouri personalizate de buna calitate.

Etichetat cu:
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns