Cursurile de somelieri in Bucuresti de la Barmania.ro va ajuta sa va lansati in cariera

Articol trimis de Larisa

Scoala Barmania este renumita pentru faptul ca organizeaza cursuri pentru somelieri in Bucuresti, la care pot participa persoanele interesate de istoria vinului si care isi doresc sa dobandeasca aptitudini de turnare si de servire a acestei bauturi atat de apreciate in intreaga lume.

Barmania.ro, prin organizarea unor astfel de cursuri, va poate ajuta sa va construiti o cariera in acest domeniu. Indiferent daca sunteti incepatori sau daca aveti cateva cunostinte in materie de vinuri, in cadrul acestei scoli veti primi informatii care va vor ajuta si in viata de zi cu zi, nu numai din punct de vedere profesional.

Cu ce va pot ajuta cursurile pentru somelieri din Bucuresti de la Barmania.ro?

Meseria de somelier a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata in Romania si tot mai multi oameni isi doresc sa isi construiasca o cariera in acest domeniu. De aceea, Barmania.ro pune la dispozitia dumneavoastra cursuri specializate pentru somelieri, care, ulterior, va vor ajuta in dezvoltarea profesionala.

In cadul acestor ore, veti dobandi cunostinte cu privire la:

• Modalitatile in care puteti asocia mancarurile cu anumite soiuri de vin
• Comunicarea eficienta la locul de munca
• Normele de sanatate si normele de securitate, care sunt esentiale in aceasta meserie
• Normele igienice si normele sanitare
• Intocmirea unui plan de activitate proprie
• Modul in care pot fi promovate vinurile, dar si alte bauturi ce fac parte din restaurantul in care activati
• Servirea clientilor ca la carte

Acste cunostinte le veti dobandi in urma cursurilor teoretice si practice, care va vor ajuta sa va specializati in recunoasterea si identificarea vinurilor, cat si in analizarea acestora si in recomandarea lor pentru a fi servite cu anumite preparate.

Ce inseamna, mai precis, un curs de somelier in Bucuresti?

Un curs de somelier care se tine in Bucuresti in cadrul Scolii Barmania inseamna sa va insusiti cultura vinurilor si sa va pregatiti sa lucrati in domeniul HoReCa si al vanzarilor. Aceste cursuri sunt sustinute de unii dintre cei mai renumiti somelieri, care va vor ajuta sa deveniti specialisti in arta vinului.

Daca va veti inscrie la cursul de somelier de la Barmania.ro veti avea atat ore practice, cat si teoretice, iar lucrul se va desfasura atat individual, cat si pe echipe, ceea ce va fi in avantajul dumneavoastra, pentru ca va veti afla in mai multe situatii din care veti invata numeroase lucruri esentiale.

Persoanele care isi doresc sa participe la aceste cursuri de somelieri organizate de Scoala Barmania din Capitala vor fi fericiti sa afle ca la final vor primi o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Pentru mai mult informatii nu ezitati sa accesati pagina celor de la Scoala Barmania sau sa sunati la numarul de telefon 0757 086 680.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Educatie

Lasă un răspuns