Dacris94.ro prezinta o gama profesionala de cosmetice hoteliere

Articol trimis de Barbu Daniela

Dacris94.ro este un magazin ce isi presteaza serviciile in spatiul online si care are drept scop productia si comercializarea de cosmetice hoteliere profesionale, foarte calitative.

De curand, magazinul online Dacris94.ro a prezentat o noua gama de cosmetice hoteliere, o gama mai mult decat generoasa, care cuprinde aproximativ 25 de produse diferite.

Proprietarii de hoteluri sau managerii de restaurante aflati in cautarea unor astfel de produse, daca isi indreapta atentia inspre noua gama de la Dacris94.ro vor observa ca li se pun la dispozitie cosmetice hoteliere, ale caror preturi de achizitie sunt accesibile.

Ce produse contine gama de cosmetice hoteliere?

Afacerile din domeniul HoReCa au drept ideal faptul de a isi multumi clientii. De altminteri, nu ar mai fi cu putinta existenta acestui domeniu. Astfel, indiferent ca administrati un hotel, un restaurant sau o pensiune, ceea ce ii determina pe clienti sa va calce si a doua oara pragul consta in calitatea serviciilor dumneavoastra.

In acest sens, dotarea toaletelor comune sau a bailor din camere cu produse precum cosmeticele hoteliere nu reprezinta altceva decat una dintre conditiile de posibilitate ale afacerii pe care o conduceti.

Pe acest fond, Dacris94.ro prezinta in al sau catalog virtual urmatoarele cosmetice hoteliere:

· Banderole inscriptionate cu mesajul „dezinfectat” care anunta ca igienizarea toaletelor a fost efectuata

· Discuri demachiante, betisoare de urechi, bureti pentru curatarea pantofilor

· Geluri de dus, casti de dus, incaltatoare pentru pantofi, pahare de plastic sterile

· Papuci de hotel prevazuti cu talpi anti-derapante, papuci pentru salile de spa, piepteni de plastic

· Placute inscriptionate cu „Nu deranja”, sacose pentru lenjerii, sampoane

· Sapunuri, servetele cu silicon pentru curatarea pantofilor, sevetele parfumate inscriptionate cu „Sejur placut”, seturi pentru igiena dentara (periute, paste de dinti), seturi pentru barbierit (aparat de ras, creme, after shave-uri)

Avand in vedere ca exista un numar considerabil de clienti care nu isi incarca bagajele in mod special cu astfel de articole intrucat mizeaza ca hotelul la care se vor caza le va pune la dispozitie papuci, geluri de dus si alte cosmetice hoteliere, se recomanda ca cei care administreaza afaceri in domeniul HoReCa sa isi achizitioneze aceste produse pentru a isi multumi clientii.

Papucii comercializati de Dacris94.ro sunt confectionati din material frottier, prezinta decupaje in partea din fata, au talipi prevazute cu striatii antiderapante. Gelurile de dus din stocul acestui magazin sunt fabricate de „Sense” si se pot comercializa in urmatoarele variante:

· Sticluta de plastic de 26 de ml

· Tub de plastic de 40 de ml

· Plic dreptunghiular de 7 ml

Cosmeticele hoteliere plasate pe piata de acest magazin sunt premium, iar preturile percepute sunt accesibile. Acestea variaza de la produs la produs in functie de cantitate si de compania producatoare.

Cosmeticele hoteliere se adreseaza persoanelor juridice

Cosmeticele hoteliere se adreseaza in mod exclusiv persoanelor juridice si se poate intra in posesia lor fara a fi necesara vreo deplasare.

Acestea se cumpara prin intermediul unei comenzi online, care se plaseaza pe site-ul magazinului.

Daca exista intrebari, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon 0751.13.10.70 sau sa trimiteti un e-mail la adresa office@dacris94.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns