Dafco iti ofera termopane de calitate

Articol trimis de Dafco

Dafco Fendoor ne pune la dispozitie termopane de calitate superioara, la preturile cele mai avantajoase de pe piata de gen din Romania. Cu o experienta in domeniu de 8 ani, Dafco reuseste intotdeauna sa satisfaca pana si cele mai capricioase cerinte ale clientilor sai. Filosofia de brand a Dafco se bazeaza pe calitate, profesionalism si servicii profesionale de montare a termopanelor de calitate pe care le comercializeaza.

Pentru ca interesul Dafco este de a oferi clientilor sai tot ce e mai bun pe piata, acesta colaboreaza numai cu furnizori de top la nivel mondial:

  • Salamander Germania- pentru profile PVC
  • Roto Germania- pentru feronerie
  • Saint-Gobain si Guardian- pentru sticla termopan.

Termopanele de calitate nemteasca se gasesc la Dafco

Dafco iti pune la dispozitie termopanele de calitate Salamander – importate direct de la producator din Germania. Termopanele de calitate Salamander se diferentiaza prin designul inovator si prin tehnologia incorporate care imbunatateste sporit calitatea vietii si iti va aduce castiguri considerabile, reducand costurile pentru energie.

Rezistenta crescuta a termopanelor de calitate Salamander oferite de Dafco, le pozitioneaza cu mult deasupra celorlalte produse de gen si sunt, in mod clar, cea mai buna alegere pe care o poti face pentru casa ta.

Alegand termopanele de calitate de la Dafco, te vei bucura de o izolare termica si fonica impresionanta, beneficiind de un sistem de garniture duble, integrate inca din timpul productiei. Latimea constructiva a termopanelor de calitate Dafco este de 76 mm, cu un coefficient de transfer termic de Uf= 1,2 W/m²K.

Termopanele de calitate Salamander iti ofera libertatea de a alege intre vitrarea cu pachete de sticla termoizolanta duble sau triple, avand o latime de 24 mm, respectiv 40 mm.

Alege sa te bucuri de termopanele de calitate Salamander oferite de Dafco, termopane mult mai bune decat restul din foarte multe puncte de vedere. Intra pe www.dafco.ro pentru mai multe detalii.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns