De ce apreciza maseurii profesionisti o masa de masaj portabila

Articol trimis de ArticleWriter

Practicarea masajului solicitat la domiciliu se bazeaza in egala masura pe suportul oferit de o masa de masaj portabila precum si pe abilitatile maseurului. Niciun maseur profesionist nu va accepta aplicarea unei sedinte de masaj daca conditiile profesional tehnice in aceasta privinta nu sunt indeplinite.
Daca in cabinetele de masaj aceste lucruri sunt deja stabilite si sunt disponibile prin prezenta paturilor de masaj fixe, nu acelasi lucru se intampla atunci cand practicarea sedintelor de masaj se face la domiciliul clientilor. Inclusiv clientii trebuie sa aiba in vedere acest aspect pentru ca daca vreun maseur ar accepta o sedinta de masaj care se face pe o suprafata improprie, exista multe riscuri la care se expune persoana care primeste masajul, aceasta putand suferi diferite leziuni, sau contracturi musculare, ori chiar intinderi ale ligamentelor, toate datorandu-se suprafetei inadecvate pe care se executa sedinta de masaj.
De aceea o masa de masaj portabila este atat de apreciata de catre maseurii profesionisti pentru ca ei isi vor putea extinde cu mult portofoliul clientilor care apeleaza la serviciile lor, profitand astfel de lucru chiar si in afara orelor pe care le aloca activitatii in cadrul unui cabinet de masaj, fara insa a face rabat la siguranta si calitatea masajului.
Conceptia, calitatea materialelor si design-ul cu care este produsa o masa de masaj portabila de calitate reusesc sa reuneasca toate calitatile si functiile unui pat de masaj fix din sala de tratament. Rigiditatea mesei este data de proiectarea excelenta de care a beneficiat un astfel de model portabil, astfel ca odata ce a fost montata va fi la fel de sigura pentru client si cu atat mai mult pentru maseur care va practica un masaj profesionist chiar si in coditiile in care acesta se desfasoara in afara cabinetului.
Materialul cu care este acoperita suprafata mesei, precum si celelalte accesorii care i se pot adauga in functie de necesitati este de cea mai buna calitate si va fi extrem de usor de intretinut prin curatare si dezinfectare dupa fiecare sedinta de masaj. Producatorul ofera la cumpararea acestui produs si o husa speciala pentru transport ce va usura mult modalitate prin care aceasta masa de masaj portabila va fi ridicata, mutata si chiar depozitata atunci cand nu este utilizata.
Iata de ce maseurii profesionisti au numai cuvinte de apreciere pentru aceste echipamente ce fac parte integranta din meseria pe care o practica si recomanda incepatorilor, dar si clientilor care doresc sa detina o astfel de masa de masaj portabila personala unul dintre cele mai cunoscute si apreciatr brand-uri, Theia Massage.

Etichetat cu:
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns