De ce este plasa de gard zincata atat de utilizata in diverse domenii?

Cateva detalii despre plasa de gard zincata si unde este utilizata aceasta

Plasa de gard zincata este una dintre cele mai cunoscute si utilizate materiale atunci cand vine vorba de realizarea de imprejmuiri pentru diverse suprafete din diferite domenii. Numele de „zincata” se datoreaza faptului ca acest material, in cadrul procesului de productie, este acoperit cu un strat de zinc. Acest strat de zinc nu face altceva decat sa protejeze gardul de plasa impotriva actiunilor agentilor corozivi care se gasesc in apa, aer, praf si asa mai departe.

Chiar daca are ca scop principal realizarea de garduri pentru diverse suprafete, plasa de gard zincata mai este utilizata in mediul gospodarescu pentru realizarea de custi pentru animale domestice sau alte proiecte din jurul casei.

Un gard de plasa este cea mai cunoscuta si utilizata varianta pentru imprejumuirea de suprafete, datorita avantajelor pe care materialul de baza le ofera.

Cateva avantaje pe care le ofera plasa de gard zincata atunci cand este utilizata

Pe langa domeniile variate in care poate fi utilizata foarte bine, plasa de gard zincata mai ofera si alte avantaje ce fac sa fie atat de utilizata. Principalele avantaje sunt urmtoarele:

    • Se transporta destul de usor – datorita faptului ca este comercializeaza sub forma de role, plasa de gard zincata este usor de transportat chiar si in masini personale. De asemenea, are si o greutate destul de redusa, aspect ce contribuie din plin la manipularea usoara a acestui material.
    • Se monteaza simplu – avand in vedere greutate redusa pe care o are, dar si faptul ca se poate prinde foarte usor de stalpii de sustinere, un gard din plasa se realizeaza destul de simplu si nu are nevoie de solicitarea unor specialisti in constructii sau mesteri. Un gard de plasa poate fi construit de oricine, sunt necesare doar cateva simple calitati, precum: indemanare, rabdare si evident, scule necesare.
    • Are o durata de viata ridicata – plasa de gard zincata este un material care are o rezistenta foarte buna la actiunea agentilor corozivi care ii pot provoca ruginirea, iar astfel durata de viata a unui proiect realizat din acest material este una pe masura.

 

Raportul dintre calitate si pret pe care il are un gard de plasa este unul foarte bun

Analizand avantajele de mai sus, este clar ca plasa de gard zincata este fara doar si poate genul material fiabil din toate punctele de vedere. In plus, la aceasta fiabilitate se adauga si pretul accesibil. Astfel, rezulta un material foarte bun din mai multe de vedere, fapt ce confirma utilizarile extrem de dese in care acesta este utilizat.

Plasa de gard zincata este utilizata intr-o varietate mare de domenii

Asadar, datorita lucrurilor mentionate mai sus, este evident de ce plasa de gard zincata este atat de utilizata intr-o varietate mare de proiecte. Domeniile in care un gard de plasa isi gaseste locul sunt urmatoarele: industrial, agricol, civil si gospodaresc.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns