Despre panourile bordurate zincate si calitatile acestor materiale

Articol trimis de Mesteru Manole

Panourile bordurate zincate reprezinta una dintre cele mai utilizate variante de pe piata pentru imprejmuirea diverselor suprafete. Pentru a imprejmui un spatiu civil, industrial sau alt tip, utilizand panouri bordurate zincate veti realiza un tip de imprejmuire ce detine o serie de calitati foarte cautate in ultima perioada.

Din ce sunt realizate panourile bordurate zincate?

Aceste materiale pentru realizarea de imprejmuiri sunt realize din sarme zincate ce sunt sudate intre ele astfel: o serie de sarme zincate verticala care sunt sudate de alte sarme transpuse perpendicular pe acestea. Mai mult decat atat, numele de „zincate” provide de la procesul de zincare la care sunt supuse sarmele din componenta si astfel, panourile bordurate zincate beneficiaza de o foarte buna rezistenta in timp datorita protectiei impotriva agentilor corozivi pe care procesul de zincare o ofera.

Cateva calitati importante pe care le au panourile bordurate zincate

Pe langa calitatea mentionata anterior ce face referire la rezistenta impotriva agentilor corozivi, panourile bordurate zincate mai au si altele, precum:

Panourile bordurate zincate ofera o siguranta ridicata

Datorita materiei prime din care este realizat un panou bordurat zincat, adica otelul, acest beneficiaza de o duritate si rezistenta ridicata la actiunea factorilor externi. Astfel, acesta reziste foarte bine la o socuri si este foarte greu de deformat. Asadar, siguranta ridicata este asigurata fara doar si poate.

Panourile bordurate zincate au un design simplu si modern

Designul simplu si moderm pe care il au aceste materiale au facut sa fie atat de utilizate in ultimii ani. Faptul ca sunt simple a contribuit din plin la utilizare lor, deoarece se potrivesc foarte bine oricarui tip de spatiu pe care trebuie sa il imprejuiasca. De asemenea, pe un panou bordurat zincat se pot aplica alte materiale care sa contribuie la designul final al gardului. Se pot creste plante cataratoare sau alte tipuri de elemente precum plasa colorata etc.

Montajul panourilor bordurate zincate se face destul de usor

O alta calitate a acestor materiale este faptul ca se monteaza destul de usor si nu este nevoie de specialisti pentru realizarea unui gard din panouri. Acestea se sudeaza pe stalpi in cateva puncte, stapli care trebuie prinsi intr-o centura de beton. Astfel se poate realiza un gard intr-un timp rapid si fara a fi necesare multe cunostinte de ordin tehnic.

Analizand foarte bine aceste calitati speciale, sunt evidente motivele pentru care panourile bordurate zincate au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate. Asadar, daca doriti sa realizati un gard ar trebuie sa luati in considerare, in cazul in care nu ati facut-o deje, aceste materiale speciale!

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns