Diferente intre camere de supraveghere HDCVI si analogice CCTV

Articol trimis de Atu Tech

Cand vine vorba de supraveghere video cu circuit inchis sau sisteme cu camere de supraveghere CCTV, exista o multime de diferite marci si tipuri de sisteme din care poti alege. Doresc sa aprofundez diferentele dintre sistemele de supraveghere video analogice standard si sisteme supraveghere HDCVI sau High Definition Composite Video Interface (sistemul care va inlocuii analogul in viitorul apropiat). Pentru pretul unui sistem un sistem de supraveghere analogic CCTV high-end, puteti cumpara un sistem HDCVI care va fi mult mai bun si de ultima generatie.
Sistemul de supraveghere video analog
Sisteme de camere supraveghere analogice sunt marea majoritate a sistemelor de camere supraveghere de pe piata, care sunt utilizate de catre consumatorul de supraveghere tipic. Cu un sistem standard de camera analog, cea mai mare rezolutie, veti obtine este 960H sau 928 × 480 in esenta 480i. Acest lucru este echivalent cu ceea ce posturile de televiziune difuzau pana in 2009 apoi toate au intrat in emisie HD. Cu un sistem traditional de camere supraveghere vei avea de obicei si un DVR pentru codare si stocare video. Este nevoie de o sursa de alimentare pentru a alimenta camere de supraveghere de la locul DVR. Camere de supraveghere cu un conector BNC pe ea de obicei este sub 700TVL sau 700 de linii TV.
Unele sisteme analogice HIGH END au o calitate excelenta a imaginii si sunt potrivite pentru diverse aplicatii de pe piata, dar dat fiind faptul ca in calitate de societate, am crescut sa ne asteptam la cea mai buna definitie pe orice imagine sau videoclip. De-a lungul timpului, ne vom uita din nou pe sisteme de camere supraveghere analogice in acelasi mod in care ne uitam acum inapoi la imaginile de epoca.
Sistem de supraveghere cu camere de supraveghere HDCVI
Acum, probabil va intrebati ce naiba, un alt acronim in industria de securitate! HDCVI inseamna de fapt de inalta definitie a semnalului video compozit, dar cred ca e la fel ca HD de pe orice tip de cablu. Cu HDCVI vei putea sa inregistrezi semnalul de la camere de supraveghere HD si FULL HD. In acelasi timp se poate rula din punct de vedere tehnic pe aceeasi cablare existenta fie ca este cablu coaxial fie ca este UTP. Permiteti-mi sa explic ca un pic mai departe. Pentru a primi cea mai buna imagine de la camere supraveghere sistemul dvs. HDCVI ar trebui sa utilizeze fie RG59 sau cablu RG6 siamez. Cele mai multe cabluri RG59, RG6 si de pe piata, au mai mult de cupru in ele decat cele mai multe alte tipuri de cabluri, iar ecranarea care inconjoara miezul ajuta pentru a preveni interferentele de la surse externe.
In concluzie, daca sunteti in cautarea unui nou sistem de securitate, cu camere de supraveghere ai diferite optiuni. Poti merge pe traseul sistemelor de camere supraveghere analogice traditionale si sa fie deja vechi intr-un an sau puteti merge cu un sistem de supraveghere HDCVI cu camere de supraveghere hdcvi care are unele limitari minime cu privire la rezolutia la moment, dar aceasta este tehnologia care va sterge sisteme de camere HD-SDI si analog de pe piata. Costul acestor sisteme cu camere de supraveghere HDCVI sunt doar cativa dolari mai mult decat un sistem analog high end.

Etichetat cu: , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns